Eix Clot

Eix Clot

CAMPANYA “COMPRA, RASCA I GUANYA”

· Quan? De l'11 de novembre al 31 de desembre de 2020

Comença la campanya de Compra Rasca i Guanya, ves als comerços associats de l'eix i demana el teu rasca. Més de 300 premis us esperen des d'esmorzars, degustacions, vals de compra i fins a una experiència completa valorada en mes de 350€. Que tingueu molta sort!

PREMIS

La promoció consta dels següents premis:

1 premi EXPERIÈNCIA CLOT, per un valor total de 380,00€  que consta de:

- 1 Val de 100€ per gastar en tractaments de bellesa, massatge, teràpies naturals o perruqueria, a escollir entre els establiments associats que ofereixin qualsevol d’aquests serveis (prèvia reserva).

- 1 val per valor de 50,00€ per bescanviar en un àpat per 1 o 2 persones, vàlid per qualsevol dels establiments de restauració associats (prèvia reserva).

- 1 val per valor de 50,00€ per bescanviar per un vermut al local, a qualsevol dels establiments associats que ofereixin aquest servei (prèvia reserva)

- 1 val per un taller artístic valorat en 50,00€ per bescanviar a Escola Taller Novart, prèvia reserva i segons disponibilitat de places.

- 1 val per menjar per emportar valorat en 50,00€ per bescanviar en qualsevol dels establiments d’aquest sector associats a l’Eix Clot.

- 1 val per una cata de cervesa artesana amb maridatge, per a dues persones, a la fàbrica de cervesa artesana Birra 08, per valor de 80,00€ (prèvia reserva i segons disponibilitat).

La persona agraciada amb el rasca premiat amb el premi EXPERIÈNCIA CLOT, haurà de contactar al correu dinamitzacio@eixclot.cat (ASUNTE: GUANYADOR RASCA) per tal de concretar els establiments que ofereixen el premi i fer la oportuna reserva.

La totalitat dels vals s’haurà de bescanviar abans del 31-12-2020.

- 10 premis experiència de 1 ESMORZAR, valorat cada premi en 10,00€, per bescanviar a un dels següents establiments; ANAGERIE, MOONTSERRAT, CREPS CLOT, COFEE CLOT, CAFUNÉ CAFÉ, DIEGO’S BAR, BAR ELIAS,

- 5 PREMIS de 1 EXPERIENCIA GOURMET, valorat cada premi en 30,00€, per bescanviar en un dels següents establiments; CAFÉS COSTA RICA, AUTÒCTONS, XARCUTERIES BOSCH, SIENTÉ, BIRRA BIRRAE

- 5 PREMIS de 1 val MODA, valorat cada premi en 30,00€, per bescanviar en un dels següents establiments; BAMBINO, PRINCIPELSA, ARXÉ, MODES LAIA, LA CALAIXERA DEL CLOT.

- 50 PREMIS VALS DE COMPRA DE 10,00€ per bescanviar a qualsevol dels establiments associats participants en la promoció.(Es poden veure mes abaix*)

- 200 PREMIS de 1 mascareta reutilitzable de disseny, valorada en 10,00€ cada mascareta, que es podrà bescanviar a BAOBAG, C/ del Freser 102.

- 50 PREMIS de 1 bossa amb nanses plegable Eix Clot, valorada cada bossa en 2,00€, que es podrà bescanviar a FORN ELIAS, C/del Freser 90,  PASTISSERIA GUAL, C/Mallorca 529, o QUIOSC DEL CLOT, Plaça del Mercat, s/n

Serà d’aplicació el que s’estableix en el punt NOU d’aquestes bases

BASES LEGALS

PRIMERA.  IDENTIFICACIÓ

L’entitat promotora d’aquesta campanya es l’Associació d’Emprenedors del Clot, Eix Clot, amb domicili social al Carrer Sant Antoni Maria Claret 385, espai Municipal Alchemika, 08041 Barcelona, amb CIF G64961519 (en endavant Eix Clot)

SEGONA. OBJECTE DE LA PROMOCIÓ

El sorteig de diversos premis en vals de compra i en espècie, per un total de 3.380,00€, entre les clientes i clients dels associats amb la finalitat de promocionar, fomentar i fidelitzar el comerç de la zona.

TERCERA. ÀMBIT D’APLICACIÓ

La promoció es durà a terme entre els clients i clientes dels establiments associats a l’Eix Clot i que col·laborin en aquesta acció comercial, essent per tant, d’àmbit local.

QUARTA. PARTICIPANTS

Podran participar en aquesta promoció qualsevol persona física, major de 18 anys, que pugui acreditar la seva edat amb el seu document de identitat (DNI o NIE) en vigor, i que realitzi una compra en algun dels establiments participants. La compra mínima per rebre un RASCA-GUANYA serà de 5,00€, no acumulables, i quedant a discreció del responsable de l’establiment establir imports menors a la seva conveniència.

No podran participar ni ser beneficiaris dels premis els associats, familiars directes i empleats, excepte rebin el Rasca-Guanya per compra a un altre establiment associat.

CINQUENA. MECÀNICA DEL SORTEIG

Es posaran en circulació 14.000 targes que disposaran d’una superfície engomada, la qual haurà de ser rascada per a descobrir el premi ocult sota la mateixa. Entre les 14.000 paperetes, barrejades de forma aleatòria, s’amagaran les 321 targes amb premi descrites en el punt QUATRE.

SISENA. DURACIÓ

La promoció descrita estarà en vigor en cadascun dels comerços participants fins a esgotar les seves tarja rasques o fins el 15/12/2020, el que abans succeeixi. La data màxima per bescanviar els premis serà el 31/12/2020, a excepció dels vals que corresponguin al premi EXPERIÈNCIA EIX CLOT si així s’ha acordat amb l’establiment corresponent al fer la reserva. No es podrà bescanviar cap premi ni de val de compra ni en espècie passada aquesta data.

SETENA. UTILITZACIÓ DE NOM I IMATGE

L’acceptació del premi per els guanyadors suposa el seu consentiment exprés i l’autorització per part de l’Eix Clot en relació a les seves dades personals per que aquesta pugui tractar-los i incorporar-los als seus fitxers amb la finalitat de reproduir, utilitzar o difondre el seu nom, cognoms i/o imatge en qualsevol activitat publicitària i/o promocional, en qualsevol mitjà, suport o format, sense que aquestes activitats donin dret de remuneració o benefici addicionals excepte el premi obtingut, conforme a aquestes bases. La negativa a concedir el consentiment i l’autorització indicada impliquen la renuncia al premi.

VUITENA. ACCEPTACIÓ NORMATIVA

Els participants hauran d’ acceptar les presents bases per a poder ser guanyadores o guanyadors dels premis, així com el criteri de l’Eix Clot en el que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del desenvolupament de la present promoció.

*2POLS TRAVEL AGENCY, ALTERNATIVE PERRUQUERS,ANAGERIE, FORN DEGUSTACIÓ, ARCADIA LLIBRES I COSES,ARMAND ÒPTICS,ARXÉ,AUTÒCTONS, BAMBINO, BAOBAG, BAR CAU, BAR ELIAS, BAR LA UNIÓN, BAR RESTAURANT LA COCETELERA, BAR/REST GARN SABOR,BARNA AIIRSOFT, BIRRA 08, BIRRA BIRRAE,BODEGA CAROL, BODEGA SOPENA, BRESSOL DE VINS, CA LA CUCA MENJARS, CAFÉS COSTA RICA, CAFUNÉ CAFÉ, CAMI DE SALUT,  CAPRITXETS DEL CLOT, CELLER DURAN, CELLERE PANOTXA, CHISHOLM SCHOOL, COFEECLOT,COM A CASA, CREPS CLOT, D'CLOT, DIEGOS BAR RESTAURANT, DIGICOPY, EL JARDINET DEL CLOT, EL PATIO DE MI CASA, EL PUNT DEL CLOT, EL ROVELL DEL CLOT, EL TALL IBÈRIC, ELECTRICITAT SANT JUAN, ELECTRODOMÈSTICS PEINADO, EN CALVE DE SOUL, ENVOLS, ESCOLA TALLER NOVART, ESPEJO, ESTANC ROGENT, ESTUDI DE MÚSICA LA BICICLETA, FARMACIA MESSI, FARMACIA Mª TERESA PEÑAFIEL, FARMÀCIA ANA MªMACIÀ, FARMACÀCIA BASTÉ, FARMÀCIA EGEA - THOMAS, FARMÀCIA MERCADÉ, FARMÀCIA PLANA MENDO C.B., FARMÀCIA SILVIA MUÑIO, FEILEN MEISHUKAN, FINQUES LEMI, FLORISTERIA JOVI, FORN ELIAS, FRANKFURT ROGENT,GAMBERRO BAR, GOS Y GAT, HUMANA,KILEY JOIERS, L'OLIVERA, LA CALAIXDERA DEL CLOT,  LA CLOTENCA, LA FARI MOLA, LA MARGUI, LA REVOLTA, LA TIPA, LA VIANDA DEL CLOT, LLAR D'INFANTS TER VINT, LOTERIA CAP I CUA, LOTERIA EL CLOT,MARIA CASAS, BIOLOGIA,MARINELLA, ME SABE A PERÚ, MELOSA, MICAELA, MODES LAIA, MONSIEUR BISTRO, MOONTSERRAT, MÓN ESTETIC, NARANJITO, NO LLEGIU CLOT, OSETTRA, ORTOPEDIA CLOT, ÒPTICA TUTUSAUS, PALOMA 1A INFÀNCIA, PASTISSERIA GUAL, PASTISSERIA LA PALMA, PREPARATS, PRINCIPELSA, QUIOSC DEL CLOT, ROBA AMIGA FARCELLS, ROMEO ABOGADOS, SAFETY WORK, SECOND COMPANY, SIENTE, SONISORD, STOCKS X TU, UNIR TOURS, TINTEA CLOT, TIPO TAPA, VEGADORTADENTAL, VITALITAT ESPINOLOGIA, XARCUTERIES BOSC.

Els nostres socis

Unir Tours
Kiley Joiers
Pastisseria La Palma
Prison Experience
Gran Ruca
DE AGNÈS
Farmàcia Ana Mª Macià
Carregant...
x
X