Eix Clot

Eix Clot

CAMPANYA “COMPRA, RASCA I GUANYA”

· Quan? Del 21 de setembre al 30 de novembre de 2021

Comença la campanya de Compra Rasca i Guanya !!! Ves als comerços associats de l'Eix Clot i demana el teu rasca. Més de 300 premis us esperen des d'esmorzars, degustacions, vals de compra... Que tingueu molta sort!

PREMIS

La promoció consta dels següents premis:

- 1 premi PATINET ELÈCTRIC ( o telèfon mòbil): Mi Electric Scooter 1s, valorat amb 399€

La persona agraciada amb el rasca premiat amb el premi Patinet Eléctric, haurà de contactar al correu dinamitzacio@eixclot.cat (ASUNTE: GUANYADOR RASCA PATINET ELÉCTRIC) per tal de concretar l'entrega del premi.

- 20 premis de Val ESMORZAR, valorat cada premi en 5€, per bescanviar a qualsevol dels establiments de restauració associats que facin esmorzars.

- 5 PREMIS de Val GOURMET, valorat cada premi en 30,00€, per bescanviar en un dels següents establiments; CAFÉS COSTA RICA, AUTÒCTONS, XARCUTERIES BOSCH, SIENTÉ, BIRRA BIRRAE, BIRRA 08.

- 5 PREMIS de Val de MODA, valorat cada premi en 30,00€, per bescanviar en un dels següents establiments; BAMBINO, PRINCIPELSA, ARXÉ, MODES LAIA, BAOBAG, STOKS X TU, DISTRICTE 10, ROBA AMIGA, HUMANA, PALOMA 1A INFÀNCIA.

- 5 PREMIS Val GASTRONÓMIC, valorat cada premi en 30,00€ vàlid per qualsevol dels establiments de restauració associats a l'Eix Clot.

- 40 PREMIS VALS DE COMPRA DE 10,00€ per bescanviar a qualsevol dels establiments associats participants en la promoció.(Es poden veure més abaix*)

- 10 PREMIS Val de SALUT, valorat cada premi en 20€ per bescanviar en un dels següents establiments: https://www.eixclot.cat/cat/socis/salut . (Farmàcies, Herbolaris, Optiques, Ortopedia, Fisioterapia, Cliniques dentals... )

- 5 PREMIS Experiencia ART/ESPORT valorat cada premi en 90€ per bescanviar en un dels següents establiments: BFactory Crossfit, Fit&Dance School Kalalú, Dance Lab, Distrito 655, Escola Taller Novart, En Clave de Soul, Estudi de música La Bicicleta, Espai Feilen Meishukan.

- 220 PREMIS de Bosses Disseny Eix Clot que es podrà bescanviar a FORN ELIAS, C/del Freser 90,  PASTISSERIA GUAL, C/Mallorca 529, o QUIOSC DEL CLOT, Plaça del Mercat, s/n

Serà d’aplicació el que s’estableix en el punts d’aquestes bases.

BASES LEGALS

PRIMERA.  IDENTIFICACIÓ

L’entitat promotora d’aquesta campanya es l’Associació d’Emprenedors del Clot, Eix Clot, amb domicili social al Carrer Sant Antoni Maria Claret 385, espai Municipal Alchemika, 08041 Barcelona, amb CIF G64961519 (en endavant Eix Clot)

SEGONA. OBJECTE DE LA PROMOCIÓ

El sorteig de diversos premis en vals de compra i en espècie, per un total de 3.380,00€, entre les clientes i clients dels associats amb la finalitat de promocionar, fomentar i fidelitzar el comerç de la zona.

TERCERA. ÀMBIT D’APLICACIÓ

La promoció es durà a terme entre els clients i clientes dels establiments associats a l’Eix Clot i que col·laborin en aquesta acció comercial, essent per tant, d’àmbit local.

QUARTA. PARTICIPANTS

Podran participar en aquesta promoció qualsevol persona física, major de 18 anys, que pugui acreditar la seva edat amb el seu document de identitat (DNI o NIE) en vigor, i que realitzi una compra en algun dels establiments participants. La compra mínima per rebre un RASCA-GUANYA serà de 5,00€, no acumulables, i quedant a discreció del responsable de l’establiment establir imports menors a la seva conveniència.

No podran participar ni ser beneficiaris dels premis els associats, familiars directes i empleats, excepte rebin el Rasca-Guanya per compra a un altre establiment associat.

CINQUENA. MECÀNICA DEL SORTEIG

Es posaran en circulació 15.000 targes que disposaran d’una superfície engomada, la qual haurà de ser rascada per a descobrir el premi ocult sota la mateixa. Entre les 15.000 paperetes, barrejades de forma aleatòria, s’amagaran les targes amb premi.

SISENA. DURACIÓ

La promoció descrita estarà en vigor en cadascun dels comerços participants fins a esgotar les seves tarja rasques o fins el 30/10/2021, el que abans succeeixi. La data màxima per bescanviar els premis serà el 30/11/2021.No es podrà bescanviar cap premi ni de val de compra ni en espècie passada aquesta data.

SETENA. UTILITZACIÓ DE NOM I IMATGE

L’acceptació del premi per els guanyadors suposa el seu consentiment exprés i l’autorització per part de l’Eix Clot en relació a les seves dades personals per que aquesta pugui tractar-los i incorporar-los als seus fitxers amb la finalitat de reproduir, utilitzar o difondre el seu nom, cognoms i/o imatge en qualsevol activitat publicitària i/o promocional, en qualsevol mitjà, suport o format, sense que aquestes activitats donin dret de remuneració o benefici addicionals excepte el premi obtingut, conforme a aquestes bases. La negativa a concedir el consentiment i l’autorització indicada impliquen la renuncia al premi.

VUITENA. ACCEPTACIÓ NORMATIVA

Els participants hauran d’ acceptar les presents bases per a poder ser guanyadores o guanyadors dels premis, així com el criteri de l’Eix Clot en el que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del desenvolupament de la present promoció.

*2POLS TRAVEL AGENCY, AIRDENTAL,ALTERNATIVE PERRUQUERS,ANAGERIE, FORN DEGUSTACIÓ, ANDRES CASTILLO JOIERIA, ANNA PAVIA, ARCADIA LLIBRES I COSES,ARMAND ÒPTICS,ARXÉ,AUTÒCTONS, BAMBINO, BAOBAG, BAR CAU, BAR ELIAS, BAR LA UNIÓN,BAR LES GERRES, BAR RESTAURANT LA COCETELERA,,BARNA AIIRSOFT, BEAUTY SECRETS,BFACTORY CROSSFIT, BIRRA 08, BIRRA BIRRAE,BODEGA CAROL, BODEGA SOPENA, BONA NIT, CA LA CUCA MENJARS, CAFÉS COSTA RICA, CAFUNÉ CAFÉ, CAMI DE SALUT, CAN PINEDA,  CAPRITXETS DEL CLOT, CELLER DURAN, CELLER PANOTXA, CHISHOLM SCHOOL, COFEECLOT,COSMÈTICS STOK GMZ, CREPS CLOT, D'CLOT, DANCELAB, DIEGOS BAR RESTAURANT, DIGICOPY, DISTRICTE10,DISTRITO 655, EL BOTARRON, EL JARDINET DEL CLOT, EL PATIO DE MI CASA, EL PUNT DEL CLOT, EL ROVELL DEL CLOT, EL TALL IBÈRIC, ELECTRICITAT SANT JUAN, ELECTRODOMÈSTICS PEINADO, EN CALVE DE SOUL, ENVOLS, ESCOLA TALLER NOVART, ESPEJO, ESTANC ROGENT, EMPANADAS AND CO, ESPAI FEILEN MEISHUKAN, ESTUDI DE MÚSICA LA BICICLETA, FARMACIA MESSI, FARMACIA Mª TERESA PEÑAFIEL, FARMÀCIA ANA MªMACIÀ, FARMACÀCIA BASTÉ, FARMÀCIA EGEA - THOMAS, FARMÀCIA JOSÉ ROMERO RECHE, FARMÀCIA MERCADÉ, FARMÀCIA PLANA MENDO C.B., FARMÀCIA SILVIA MUÑIO,FIT&DANCE SCHOOL KALALÚ, FLORISTERIA JOVI, FORN ELIAS, FRANKFURT ROGENT,GOS Y GAT, GRAN RUCA, HUMANA,KILEY JOIERS, L'OLIVERA, LA BIGA,  LA CLOTE, LA MARGUI, LA PELU DE JULIA,LA POÉSIE PERRUQUERIA, LA REVOLTA,LA RUSTI, LA TIPA, LA VIANDA DEL CLOT, LOTERIA CAP I CUA, LOTERIA EL CLOT,MARIA CASAS, BIOLOGIA,MARINELLA, MCR INTERIORS,ME SABE A PERÚ, MELOSA, MICAELA, MIMA´T, MODES LAIA, MONSIEUR BISTRO, MOONTSERRAT, MOTO ARANDA, MÓN ESTETIC, MR.USBY, NARANJITO, NO LLEGIU CLOT, OLD SCHOOL BAKERY & CAFE, ORTOPEDIA CLOT, ÒPTICA TUTUSAUS, PALOMA 1A INFÀNCIA, PASTISSERIA GUAL, PASTISSERIA LA PALMA, PER TU VINOTECA,PREPARATS, PRINCIPELSA, PUNT DE GIR, QUIOSC DEL CLOT, RELLOTGERIA LARA, RESTAURANTE NICASSO,REVELANDO IDEAS, ROBA AMIGA FARCELLS, ROMEO ABOGADOS, ROMPECABEZAS, ROSTISSERIA COM A CASA, ROSTISSERIA ISABEL, ROVIRA, SAFETY WORK, SECOND COMPANY, SIENTE, SONISORD, STOCKS X TU, UNIR TOURS, TINTEA CLOT, TIPO TAPA, VEGADORTADENTAL, VETERINARI DR FRANCESC DARNACULLETA, VITALITAT ESPINOLOGIA, XARCUTERIES BOSCH, YATEN ASSESSORS.

Els nostres socis

Hangar 05 Producciones Artísticas
Hotel Catalonia Atenas
Sonisord
Second Company
Beauty Secrets
Creps Clot
Romeo Abogados
Carregant...
x
X