Eix Clot

Eix Clot

Com pot millorar la IA la meva empresa? Descobreix-ho a través de casos d’ús reals

· Quan? 24 d'octubre de 2023
· Hora? De 09:30h a 10:30h

En un entorn cada cop més competitiu i en constant evolució, la intel·ligència artificial (IA) s’ha convertit en un recurs essencial per impulsar la innovació, l’eficiència i el creixement a les empreses.

Et convidem a esdeveniment on podràs conèixer com les empreses estan usant la IA en els seus negocis per arribar on abans no arribaven, i en què es compartirà informació pràctica que et servirà de guia i inspiració per transformar la teva empresa amb aquesta tecnologia. Des de l’optimització de processos empresarials fins a la millora de la presa de decisions estratègiques, descobriràs com l’ús de la IA pot impulsar el teu negoci i generar avantatges competitius.

La sessió estarà a càrrec d’experts a IA de Banc Sabadell i Substrate AI, empresa valenciana d’Intel·ligència Artificial cotitzada al BME, que compartiran els seus coneixements i experiències, brindant-te una visió de les oportunitats i desafiaments que presenta la IA a l’entorn empresarial. A més, tindreu l’oportunitat de fer preguntes en directe als especialistes.

Coffee & Networking: Els participants que assisteixin a l’acte presencialment a Hub Empresa València podran gaudir d’un cafè i un petit esmorzar en finalitzar la sessió, durant el qual podran conversar amb els ponents i amb la resta de professionals que assisteixin a l’esdeveniment.

A càrrec de:

  • Luis Echavarri. Director d'Analítica i IA Banc Sabadell
  • Francisco Hernández. COO Substrate AI

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

El Jardinet del Clot
Escola Taller Novart
Autocan
Armand Òptics
Birra 08
Beauty Secrets
Cronologic
Carregant...
x
X