Eix Clot

Eix Clot

Concurs de Frases Fetes 2024

· Quan? De l'1 al 31 de maig de 2024

Participa en el Concurs de Frases Fetes del 2024! Demostra el teu enginy per a descobrir les dites que s'amaguen en les il·lustracions dels aparadors dels comerços d’Eix Clot i emportat grans premis!

Per participar no cal tenir la mà trencada ni saber més que el llibre de les set sivelles només necessites un telèfon mòbil, un ull atent i ganes de passar-ho molt bé. Atreveix-te!

De l'1 al 31 de maig, més d'una vintena de comerços associats a Eix Clot exposaran aquestes il·lustracions al·legòriques a diferents frases fetes en els seus aparadors i si desxifres a quines fan referència, un dels premis pot ser teu.

Si saps la resposta, escaneja el codi QR de la il·lustració que et portarà directament a la fitxa de participació. Així de fàcil! Escriu la frase feta que creguis que correspon i ja estaràs participant per guanyar fabulosos premis.

No et quedis a la lluna de València i consulta a continuació els comerços on trobaràs les il·lustracions exposades i surt a passejar i comprar per l'eix comercial del Clot.
T'esperem! Escaneja, resol i guanya. Paga la pena. Bona sort!

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Els nostres socis

Mogadealer, S.L.
Humana
Naranjito
DanceLab
Kiley Joiers
Centro Medico Xifré
Gran Ruca
Carregant...
x
X