Eix Clot

Eix Clot

El poder de Chat GPT: transforma el dia a dia del teu negoci amb IA

· Quan? 19 de setembre de 2023
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Chat GPT ha permès que tots tinguem accés a la intel·ligència artificial. Funciona mitjançant un model de llenguatge generatiu basat en intel·ligència artificial dissenyat específicament per interactuar en forma de xat amb usuaris humans. S’entrena amb grans quantitats de dades obtingudes de fonts d’informació públiques d’Internet i permet tenir converses amb una persona real i donar respostes coherents i contextuals segons el text d’entrada que rep.

El seu ús té una gran quantitat d’aplicacions a l’àmbit de l’empresa. A més del seu ús per crear chatbots intel·ligents i assistents virtuals conversacionals, es pot utilitzar com a eina de treball per ser més eficients als nostres negocis: generació de textos publicitaris, preparació d’argumentació per a correus electrònics o per vendre productes, presentacions, desenvolupar tasques de posicionament a cercadors (Google), preparació d’anuncis de màrqueting digital, etc.

En aquesta sessió repassarem el funcionament de Chat GPT, veurem com utilitzar-lo i com fer-li les preguntes correctes per tenir respostes elaborades (o la feina feta).

A càrrec de:

  • Fabiola Nasca. Directora del departament de Cognitius de Banc Sabadell.
  • Víctor Puiggròs. Consultor de CRM & Marketing Automation a RocaSalvatella.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

Hotel Catalonia Atenas
Armand Òptics
Òptica Tutusaus
Forn Elias
Sonisord
Second Company
Chisholm School
Carregant...
x
X