Eix Clot

Eix Clot

Estiraments i una mica més

· On? MIMA'T
· Quan? 18 de maig de 2022
· Hora? De 14:00h a 15:00h

El nostre cos està format al voltant d'uns 700 músculs, formen casi la meitat del nostre pes corporal. La musculatura esquelètica ens permet realitzar tot tipus de moviment voluntaris. Els estiraments contribueixen a la millora de la flexibilitat. Com més flexible tinguem la nostra musculatura més amplitud de moviment, menys sobre carga, menys lesions i problemes posturals tindrem.
En aquestes classes estirarem conscientment tot el nostre cos, passant d'una cadena muscular a una altra de manera controlada i de forma correcta. Millorem i fins i tot evitem l'escurçament progressiu de la musculatura degut a la inactivitat o a la excessiva activitat repetida. Això ens ajuda a trencar el cercle dolor-contractura-inactivitat-posició d'escorçament-rigidesa-dolor.

Aquestes classes van dirigides a qualsevol persona, independentment de la seva edat i la seva forma física. A totes aquelles persones que volen millorar la seva forma física, volen alliberar dolorets i sobrecàrregues del dia a dia. I tenir més consciència del seu cos.

Només necessitareu dur roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l'activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

Mapa de Localització

C/ SANT JOAN DE MALTA 51, LOCAL 1, 08018, BARCELONA (41.408752, 2.192654)

MIMA'T

Sant Joan de Malta, 51
08018 Barcelona
Tel. 634314146momentmimat@gmail.comVisitar website

MIMA'T

Mima't és el teu centre de teràpies naturals d'alta especialització. Realitzem tractaments a nivell holístic gràcies a la comunicació i al treball multidisciplinari del nostre equip de professionals. 

Categoria:
Teràpies Naturals

Els nostres socis

BONA NIT
Second Company
Bodega Carol
Prison Experience
Beauty Secrets
Hotel Catalonia Atenas
DanceLab
Carregant...
x
X