Eix Clot

Eix Clot

Gimkana Famiiar a l'Eix Clot

· On? Parc del Clot i comerços de l'Eix Clot
· Quan? 3 de desembre de 2016
· Hora? De 10:30h a 13:30h

El proper 3 de desembre, dins de la Puça del Clot (mercat de 2a mà que es celebrarà al Parc del Clot) l'Eix Clot organitzem una Gimcana Familiar pels comerços del Clot-Camp de l'Arpa a les 11:30.

Podeu participar famílies o grups formats, mínim, per un adult i un nen o nena. Els grups hauran de fer un recorregut per diferents comerços del barri del Clot-Camp de l'Arpa on hauran de trobar l'error a l'aparador de cada establiment. Els grups que aconsegueixin fer el recorregut correctament (que hagin trobat els errors dels aparadors) tindran un regal o premi.

Per inscriure's a la gimcana els grups hauran de portar una joguina nova a la carpa de l'Eix Clot i així entre tots ajudem al projecte "Campanya de Reis" de la Federació del Clot-Camp de l'Arpa que intenta any rere any que cap nen o nena del barri es quedi sense la il·lusió de rebre una joguina a la nit de Reis.

Abans de començar la Gimcana (10:30 aproximadament) l'Eix Clot oferirà esmorzar als participants perquè agafin força i així puguin recórrer els comerços del barri.

Juga en família o grup !!!

Els nostres socis

BONA NIT
Escola Taller Novart
Cronologic
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
El Jardinet del Clot
MCR Interiors
Món Estetic
Carregant...
x
X