Eix Clot

Eix Clot

Gimkana Familiar a l'Eix Clot

· On? Plaça de l'Oca
· Quan? 30 de desembre de 2014
· Hora? 11:00h

El pròxim 30 de desembre a les 11:00 a la Plaça de l'Oca l'Eix Clot organitza una gimkana pels comerços de l'Eix Clot on els més petits podran jugar i gaudir de les vacances de l'escola.

Els grups o famílies hauran de passar per diferents comerços (al punt d'inici de la plaça de l'Oca li donaran una ruta de comerços) on hauran d'esbrinar l'error de l'aparador o del comerç.

Per exemple, si el comerç on està el grup és un forn o pastisseria hauran de buscar alguna cosa a l'aparador que no tingui res a veure amb un forn/pastisseria. Hauran d'informar de l'error que han trobat al comerciant i ell posarà a la cartilla de ruta un segell. Quan el grup o família tingui tots els segells aconseguits hauran d'anar al punt d'informació (Plaça de l'Oca) i cada participant tindrà el seu regal per haver completat la gimkana.

Per apuntar-se només demanem que cada grup o família porti una joguina per la recollida que conjuntament amb altres entitats estem fent a la Federació del Clot-Camp de l'Arpa pel projecte comú de solidaritat, "Campanya de Reis", que es treballa amb Serveis Socials de Clot-Camp de l'Arpa.

Animeu-vos a participar!!!!

Els nostres socis

Finques Martell
Rellotgeria Lara
Autòctons
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Wings Barcelona
Escuela Ballet David Campos
Marta Taller Botiga
Carregant...
x
X