Eix Clot

Eix Clot

Gran festa d’inauguració de l’Eix Clot

· On? Eix Clot
· Quan? 11 de juliol de 2009
· Hora? 10:00h

Definitivament, l'Eix Clot dóna el tret de sortida. Tot i que ja fa uns dies que aquest nou eix comercial està regalant butlletes per a un sorteig d'un viatge a Amsterdam, avui es fa palès que un nou eix comercial ha nascut al barri. Així doncs, en un dissabte assolellat, un grup d'animadors vestits de pallassos i equipats amb instruments varis, han intentat despertar l'interès de totes les persones del carrer per anunciar la creació d'aquest conjunt de comerços que, a partir d'avui formen l'Eix Clot.
Fent un un recorregut de tot un matí per els diferents carrers que formen l'Eix, aquest grup d'animadors format per adults i nens, han repartit la informació amb els comerços associats per a que la gent conegui les avantatges que porta comprar al barri.

A més a més, els més petits, poden seguir a aquest grup d'animadors ja que, a tots aquells menuts que s'hi apropin els obsequiaran amb una figura feta de globus de colors, des d'un barret fins a un gosset.

D'aquesta manera, es dóna per inaugurat l'Eix Clot, i s'espera que, a partir d'aquest moment, la gent es beneficiï de les avantatges que oferirà cada mes aquest nou eix comercial.

Els nostres socis

Yoga One Aragó/Clot
Sorli Discau
Rellotgeria Lara
Autòctons
Món Estetic
Beauty Secrets
Armand Òptics
Carregant...
x
X