Eix Clot

Eix Clot

Gran festa d’inauguració de l’Eix Clot

· On? Eix Clot
· Quan? 11 de juliol de 2009
· Hora? 10:00h

Definitivament, l'Eix Clot dóna el tret de sortida. Tot i que ja fa uns dies que aquest nou eix comercial està regalant butlletes per a un sorteig d'un viatge a Amsterdam, avui es fa palès que un nou eix comercial ha nascut al barri. Així doncs, en un dissabte assolellat, un grup d'animadors vestits de pallassos i equipats amb instruments varis, han intentat despertar l'interès de totes les persones del carrer per anunciar la creació d'aquest conjunt de comerços que, a partir d'avui formen l'Eix Clot.
Fent un un recorregut de tot un matí per els diferents carrers que formen l'Eix, aquest grup d'animadors format per adults i nens, han repartit la informació amb els comerços associats per a que la gent conegui les avantatges que porta comprar al barri.

A més a més, els més petits, poden seguir a aquest grup d'animadors ja que, a tots aquells menuts que s'hi apropin els obsequiaran amb una figura feta de globus de colors, des d'un barret fins a un gosset.

D'aquesta manera, es dóna per inaugurat l'Eix Clot, i s'espera que, a partir d'aquest moment, la gent es beneficiï de les avantatges que oferirà cada mes aquest nou eix comercial.

Els nostres socis

Siente
La Clote
La Revolta
Autòctons
Hangar 05 Producciones Artísticas
MR. USBY
Cronologic
Carregant...
x
X