Eix Clot

Eix Clot

Guanya un viatge amb l'Eix Clot.

· Quan? Del 2 al 26 de juliol de 2019

Arriba la campanya del Targetó d'Estiu!!! Les teves compres als comerços de l'Eix Clot poden fer-te guanyar un viatge valorat en 500 €. Demana el teu targetó en els comerços de l'Eix Clot quan facis una compra o paguis un servei.

Els comerços de l'Eix Clot repartirem 10.000 targetons a partir del 3 de juliol. Quan ja tinguis el teu targetó Eix Clot, cada vegada que facis una compra en un comerç de l'Eix, demana que te'l segellin.

Un cop estigui el targetó complet de segells (en total 5 segells i pots repetir comerç), emplena'l amb les teves dades i diposite'l a les urnes que trobareu els següents comerços de l'Eix: Forn Elias (Freser 90), Bambino (Rogent 84), Creps Clot (Rogent 50), Floristeria Jovi (València 666), Mercat del Clot (Plaça del Mercat 26)

El dia 26 de juliol farem el sorteig, entre totes les butlletes entregades, d'un viatge valorat en 500 €. El sorteig el publicarem al Facebook de l'Eix Clot el mateix dia,estigues atent/a!!!!

Si guanyes el sorteig hauràs d'anar a l'agència de viatges 2Pols Travel Agency (Mallorca 565-567 Local) i triar el teu viatge amb un valor de 500 € i les dates que et vagin millor.

Gràcies per confiar en el comerç de l'Eix Clot.
Fent comerç, fem barri!!!

Els nostres socis

Humana
Sonisord
La Margui
Rompecabezas
Bambino
2Pols Travel Agency
Farmàcia Basté
Carregant...
x
X