Eix Clot

Eix Clot

La Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa

· Quan? 4 de desembre de 2013

Del 8 al 24 de novembre hem estat de Festa Major al Clot - Camp de l’Arpa. L’Eix Clot va fer les següents activitats:
- El 9 de novembre vam fer una animació infantil a càrrec de la Cia. Pampallugues. Més de 400 nens i nenes, amb les seves famílies, van gaudir de ball, cançons i un regal dolç, gentilesa dels nostres associats, Pastisseria La Palma, Fleca Rogent, Grannier i Pastisseria Gual. Més de 400 gràcies!!! Es van sortejar 120 € en vals de compra per bescanviar en els comerços de l’Eix Clot!!!
- El 23 de novembre, juntament amb el Mercat del Clot, vam fer el NIT,COMERÇ I TAST, on vam venir més de 3000 persones que van gaudir d’activitats i el nostre comerç. Cor Gospel Clot, exhibicions esportives del Gimnàs Nou Ter Sport, el final del Correfoc dels Diables del Clot, el Grup de Salsa Unión Havanera amb els tasts, les ofertes i el sorteig de vals de compra (300 €) va fer que la tarda-nit fos entretinguda i divertida. Moltes gràcies a tots els que vau participar i vau fer possible aquesta activitat.

També volem destacar que el pregó de Festa Major, diumenge 10 de novembre, el va fer un dels nostres comerços associats, Xarcuteries Bosch, fent gala de portar 150 anys donant servei al barri del Clot – Camp de l’Arpa i que el 22 de novembre va ser l'encesa de l'enllumenat de Nadal dels carrers del barri on es va fer un concert de Jazz, a càrrec de Swing Quartet, i on el Regidor del Districte, Eduard Freixedes, va oficiar l'acte.

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Els nostres socis

Mogadealer, S.L.
Humana
CEM Bac de Roda
Farmàcia Ana Mª Macià
Xarcuteries Bosch
Bodega Carol
Siente
Carregant...
x
X