Eix Clot

Eix Clot

La Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa

Quan? 4 de desembre de 2013

Del 8 al 24 de novembre hem estat de Festa Major al Clot - Camp de lArpa. LEix Clot va fer les segents activitats:
- El 9 de novembre vam fer una animaci infantil a crrec de la Cia. Pampallugues. Ms de 400 nens i nenes, amb les seves famlies, van gaudir de ball, canons i un regal dol, gentilesa dels nostres associats, Pastisseria La Palma, Fleca Rogent, Grannier i Pastisseria Gual. Ms de 400 grcies!!! Es van sortejar 120 en vals de compra per bescanviar en els comeros de lEix Clot!!!
- El 23 de novembre, juntament amb el Mercat del Clot, vam fer el NIT,COMER I TAST, on vam venir ms de 3000 persones que van gaudir dactivitats i el nostre comer. Cor Gospel Clot, exhibicions esportives del Gimns Nou Ter Sport, el final del Correfoc dels Diables del Clot, el Grup de Salsa Unin Havanera amb els tasts, les ofertes i el sorteig de vals de compra (300 ) va fer que la tarda-nit fos entretinguda i divertida. Moltes grcies a tots els que vau participar i vau fer possible aquesta activitat.

Tamb volem destacar que el preg de Festa Major, diumenge 10 de novembre, el va fer un dels nostres comeros associats, Xarcuteries Bosch, fent gala de portar 150 anys donant servei al barri del Clot Camp de lArpa i que el 22 de novembre va ser l'encesa de l'enllumenat de Nadal dels carrers del barri on es va fer un concert de Jazz, a crrec de Swing Quartet, i on el Regidor del Districte, Eduard Freixedes, va oficiar l'acte.

Els nostres socis

Cam de Salut
Floristera Jovi
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Beauty Secrets
ptica Tutusaus
Autorentat Mascotes El Clot
Humana
Carregant...
x
X