Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot et porta de vacances!

· Quan? Del 10 de juny al 4 de juliol de 2021

L'Eix Clot et porta de vacances! Si, ho has llegit bé, l'estiu ja està aquí i volem agrair-te la teva confiança en el comerç de proximitat amb el sorteig de dos paquets de vacances!!

Del 10 de juny al 4 de juliol totes les teves compres a les botigues de l'eix comercial són una oportunitat per marxar de vacances de franc. Les vols?

Sol·licita la teva butlleta de participació en els establiments de l'Eix Clot.

El número de les butlletes que coincideixin amb el Cupón Diario del sorteig de l'ONCE del 5 de juliol seran els afortunats que s'emportaran el primer premi, un viatge valorat amb 650€ gestionat per Unir Tours.

El segon premi, una escapada valorada en 350€ gestionada per 2Pols Travel Agency, es sortejarà el mateix 5 de juliol amb els formularis rebuts fins al dia anterior.

Participar és molt fàcil. Amb el teu tiquet de compra rebràs una papereta amb 4 números i un QR. Escaneja'l o entra directament a www.eixclot.cat/devacances, omple el formulari amb les teves dades, adjunta una foto del teu tiquet de compra i comença a preparar les maletes! Els sortejos toquen i tu pots guanyar aquest cop!

Comprar a les botigues de l'Eix Clot té premi!

Participa!

#

2Pols Travel Agency

Mallorca, 565-567, Local
08026 Barcelona
Tel. 930248595

Categoria: Viatges

2Pols Travel Agency
U

Unir Tours

Còrsega, 697
08026 Barcelona
Tel. 931971726

Categoria: Viatges

Unir Tours
Carregant...
x
X