Eix Clot

Eix Clot

Mercat Solidari del Clot-Camp de l’Arpa 2014

· Quan? 9 de maig de 2014

El proper 17 i 18 de Maig l’Eix Clot col•labora amb la Comissió del Mercat Solidari de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa que organitza el Mercat Solidari dins el marc de les Festes de Primavera, enguany serà la XVa edició.

L'objectiu del Mercat Solidari és celebrar una festa per finançar un projecte de solidaritat i cooperació. Aquest any és el tercer any que els fons recaptats es destinaran, donat la situació de crisi que estem patint, als infants del Clot - Camp de l’Arpa. La gestió de l'adjudicació estarà tutelada pels Serveis Socials del Clot - Camp de l'Arpa amb la col•laboració de les direccions de les escoles.

El Mercat Solidari acull diverses actuacions; un mercat d’objectes de segona mà; dues tómboles solidàries; un sorteig, on els premis provenen de les donacions de les entitats del barri i d’empreses col•laboradores.

L’Eix Clot ha aportat a la tómbola solidària 500 € (50 premis de 10 €) en vals de compra per bescanviar a les botigues de l’associació.

Us convidem a totes i tots que vingueu el 17 i el 18 de maig a col•laborar amb aquest projecte.
17 de maig de 10:00 a 14:00 a la Plaça del Mercat: Animacions i tómbola solidària.
18 de maig de 10:00 a 14:00 al Parc del Clot: Espectacles, tallers, animacions, tastets, venda d’articles de 1a i 2a mà i tómbola solidària.

Els nostres socis

Siente
Second Company
Òptica Tutusaus
Mercat del Clot
Mercadona
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Xarcuteries Bosch
Carregant...
x
X