Eix Clot

Eix Clot

Mostra de Comerç de l'Eix Clot

· Quan? 15 de juny de 2014
· Hora? 10:00h

El proper 15 de juny de 10:00 a 14:00 a l’Av. Meridiana, entre els carrers Corunya i València, l’Eix Clot organitza una Mostra de Comerç, el comerç del teu barri fet per a gent com tu.
Podreu trobar diferents activitats, descomptes i sortejos a les diferents carpes:
- Centre Digital Rogent: Podràs fer-te una foto divertida i podràs guanyar 100 € en vals de compra per a bescanviar als comerços de l’Eix Clot.
- Teipo Viatges farà un sorteig d’un cap de setmana a la costa.
- Aza Joieria en Plata donarà un val de compra a les pròximes compres a la seva botiga si fas una compra i pels nens i nenes tindrànuna sorpresa.
- Autòctons, Birra Birrae, Mòn Ibèric, Camí de Salut, Vinacoteca i Oleoteca La Chinata, ens oferiran una degustació dels seus millors productes.
- Chisholm School farà sorteig d’un trimestre d’anglès pel curs Helen Doron 2014-2015 i els infants que vulguin un globus i pintar-se la cara allà ho podran fer.
- CEM Bac de Roda farà unes masterclass a l’escenari més proper al carrer Corunya fent exhibició dels esports que podeu trobar al seu centre.
- Teresa, moda íntima i la merceria de sempre, faran un detall de cortesia a tots els visitants de la seva carpa i faran un sorteig de tres premis: una peça de llenceria, un conjunt de corseteria i un lot de merceria. El sorteig serà a la seva carpa a les 13 h.
- Cronologic: us farà un 10% de descompte a les reserves de partides i compres del Bonus Regal.
- Pastisseria Gual: si passes per la seva botiga durant la setmana del 7 al 15 de juny t’obsequiaran amb un val per tastar la coca de Sant Joan el dia de la Mostra a la seva carpa.
- La Ganiveteria i Joguines “El Peque” fa 75 anys com a comerç al barri i si el dia de la mostra visites la seva carpa tindràs un 10% de descompte per futures compres a la botiga.
- A Llar d’Infants Ter Vint podràs visualitzar una projecció de vídeos, taller de pintacares i de vanos per als infants i un globus per als infants.
- Pannus posarà a disposició dels clients un assortit de dolços de xocolata i crema i coques a preus molt econòmics. També tindran diferents pans artesanals.
- La Clínica Dr. Sevilla oferirà un 10% de descompte en tots els tractaments menys als d'ortodòncia i implants dentals que aplicarà un 15% de descompte.
- El Jardinet del Clot tindrà rams de flors molt bonics amb un 10 % de descompte.
- El Mercat farà una degustació de tapes i begudes.

També podreu trobar producte artesanal a les parades dels Artesans de Sant Martí que també vindran a acompanyar-nos aquest dia.
Les entitats Petits Somriures i Taller d’Història del Clot Camp de l’Arpa vindran a exposar els seus projectes per així recolzar la nostra Mostra de Comerç.
Els treballadors de Compra Servei faran uns tallers infantils oberts per tos els nens i nenes del Clot-Camp de l’Arpa.
Podreu gaudir de les actuacions de:
- Escenari Meridiana-Corunya:
o CEM Bac de Roda: Masterclass a es 11:00, 11:40 i 12:20
o Varalli Bollywood: Exhibició i masterclass de bollywood a les 13:00.
- Escenari Meridiana-València:
o Magore: màgia per tots els públics a les 11:15 i 12:35.
o Mireia Jereza: explicarà contes pels més petits a les 11:55 i 13:15.
Amb el recolzament del Districte de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Comerç d’Artesania i Moda i de la Generalitat de Catalunya podem fer possible aquesta diada de comerç plena d’activitats i avantatges per als nostres veïns i veïnes.
Viu amb l’Eix Clot!

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Els nostres socis

Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Mercat del Clot
Melosa
Electrodomèstics Peinado
Paloma 1a Infància
Perruqueria Nuria Prat
ANAGERIE, forn degustació
Carregant...
x
X