Eix Clot

Eix Clot

Mostra de Comerç Eix Clot

· On? Av. Meridiana entre Aragó i Consell de Cent
· Quan? 21 de maig de 2017
· Dies? Diumenge
· Hora? De 11:00h a 19:00h

Per celebrar les Festes de Primavera del Clot-Camp de l'Arpa l'Eix Clot farem la ja tradicional Mostra de Comerç el 21 de maig de 11:00 a 19:00 a l'Av. Meridiana entre Aragó i Consell de Cent.

Més de 50 parades per oferir els millors productes i serveis dels comerços del barri del Clot-Camp de l'Arpa i dels artesans de diferents punts de Catalunya faran que puguis menjar de tot a tota hora del dia.

Tallers i jocs infantils en diferents parades, espais (Babalota) ia l'escenari (amb Llar d'Infants Ter Vint) farà que podreu passar grans moments en família.

Exhibicions de country per la Casa Conca i del Cheerleading Thunders de Barcelona i la música de tots els temps amb els grups d'Hangar 05 i els Dj 's de Northern Clot et farà viure la festa d'aquest dia de celebració de la primavera.

Farem un sorteig d'un lot de productes de l'Eix Clot !!!

Servei de massatges, roba, productes per als més petits de la casa, vi, menjars, cafè, esmorzars, sucs, entrepans, xocolata, flors, herbes naturals., Cerveses artesanes .... tot això i més a la Mostra de Comerç.Us esperem !!!

Els nostres socis

Kiley Joiers
Farmàcia Ana Mª Macià
Autorentat Mascotes El Clot
Bambino
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Òptica Tutusaus
Hangar 05 Producciones Artísticas
Carregant...
x
X