Eix Clot

Eix Clot

Nit de Tapes ple!!

· Quan? 15 de novembre de 2014

El passat 15 de novembre al Mercat del Clot, l'Eix Clot i el Mercat del Clot van organitzar el Nit de Tapes dins del marc de la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa.

El Mercat del Clot i els concerts de The Rayberis, Tarots i Jack Rock van acollir a unes 4.000 persones de 20:00 a 24:00 que van poder gaudir de l'última nit de la Festa Major amb una mostra gastronòmica, amb boníssims productes frescos, i molt bona música de grups del barri del Clot-Camp de l'Arpa, amb versions de cançons de tots els temps.

També es va fer el sorteig dels premis que els comerços de l'Eix Clot van oferir a totes aquelles persones que van portar les paperetes que durant la setmana s'havien repartit al Mercat i als comerços de l'Eix Clot només per fer una compra. El resultat del sorteig que es va fer davant notari el teniu a la secció de notícies. Els premiats teniu fins al 30 de novembre per recollir els vostres premis, si no ho feu es donaran per perduts.

Gràcies a tots els professionals que van fer que aquest dia fos un dia perfecte: Hangar 05, sonorització, Xavi, presentador, i els tres grups de música The Rayberis, Tarots i Jack Rock.

Gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors de l'esdeveniment, els nostres comerciants: Arxé, Cronologic, CEM Bac de Roda, Aza Joieria en Plata, Vinacoteca, Ganivieteria-Joguines "El Peque", Pastisseria La Palma, El Jardinet del Clot, Centre Digital Rogent, Pastisseria Gual, Món Estètic, Farmàcia J. Mesia, Andrés Castillo Joieria Rellotgeria, Forn Elias, Oleoteca La Chinata, Autòctons, La Gelateria, Perrruquerria Nujor, Loteria Cap i Cua, rellotgeria Lara, Perruqueria Francis, Bracafè Clot, Bar Sucro "Ca La Margui", Xarcuteries Bosch, Ferreteria "La Chispa", Clínica Dr. Sevilla , Teipo Viatges i Hangar 05 Produccions Artístiques SL

Gràcies al Districte de Sant Martí, a la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa i CCAM per l'ajuda en la gestió. publicitat i logística de les activitats que l'Eix Clot ha fet en la Festa Major.

Però sobretot gràcies als concessionaris del Mercat del Clot que van fer un gran esforç per oferir el millor d'ells i que va ser molt recompensat per l'acollida dels veïns i veïnes del barri.

Els nostres socis

Floristería Jovi
Sonisord
VegaDortaDental
En Clave de Soul
Unir Tours
Hotel Catalonia Sagrada Família
Xarcuteries Bosch
Carregant...
x
X