Eix Clot

Eix Clot

Ópera als comerços

· On? Comerços de l'Eix Clot
· Quan? 1 de juny de 2018
· Dies? Divendres
· Hora? De 17:00h a 20:00h

“Òpera al comerç” és una iniciativa de la Fundació Barcelona Comerç, l'Ajuntament de Barcelona i Ópera jove. Portem l'Ópera i el cant líric als comerços de proximitat! Dels mesos de maig a novembre, cada divendres, l'Ópera estarà al carrer d'un eix comercial de la ciutat.

I al nostre barri, serà el proper 8 de juny. Hi participen 10 comerços i 10 cantants, sopranos, mezzosopranos i contratenors.

Els recitals tindran lloc de 17.30 a 20.30 hores. Totes les actuacions començaran de manera simultània a les 17.30 hores i es repetiran cada 15 minuts fins a les 20.30 hores, per facilitar, així, el seguiment d'aquesta ruta lírica als clients i a totes les persones que vulguin escoltar totes les peces.

Els comerços participants són: Mercat del Clot, Arxé moda, D'Clot, Gual xocolaters, Siente, Autòctons, Forn Elias, la Gelateria, Vilamusic i la Farmàcia Javier Mesia. Us deixem un plànol amb la llista, la localització i les cançons i intèrprets.

“Òpera al comerç” vol apropar aquest gènere líric, un art sovint desconegut pel gran públic, a tota la ciutadania i reforçar el caràcter d'espai d'interrelació ciutadana que representa el comerç de proximitat a Barcelona.

En aquest programa hi col·labora Òpera Jove de Catalunya, entitat dedicada a difondre l'òpera i a potenciar els nous talents lírics catalans. Entre els cantants participants, figura el contratenor Sergio Monsalve, la mezzosoprano Andrea Orjuela, la soprano Charo Tris, Fernando Álvarez o Toni Galera, al costat de veus noves i estudiants del Conservatori del Liceu i de l'ESMUC, com ara el colombià César Cortés, recent Premi de la Lírica al Reial Cercle Artístic.

http://beteve.cat/opera-botigues-eixos-comercials-barcelona/

Els nostres socis

FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Mogadealer, S.L.
Camí de Salut
Digicopy
Cronologic
Xarcuteries Bosch
Gran Ruca
Carregant...
x
X