Eix Clot

Eix Clot

Recollida de joguines solidaria

· On? Pl. de la Oca
· Quan? 3 de gener de 2023
· Dies? Dimarts

Aquest Nadal, la Federació d'Entitats delClot-Camp de l'Arpa ha organitzat una recollida especial de joguines solidàries per a fer les festes més felices a les nenes i nens més necessitats.. El 3 de gener, pots unir-te a nosaltres en la Plaça de l'Oca entre les 10.30 h i les 13.30 h o entre les 17 h i les 20 h per a donar joguines noves, educatives, no sexistes i, preferiblement, compartibles!

Fem que aquestes festes siguin especials per a tots participant en els tallers nadalencs organitzats per la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa i l'Eix Clot.

Al matí, podràs crear els teus propis reis de marionetes i, a la tarda, aprendràs a fer bonics fanalets amb objectes reciclats! Serà una forma estupenda de divertir-se mentre es fa una cosa significativa per a la comunitat

I, per descomptat, no oblidis portar les teves joguines noves per a donar-los si pots! Esperem veure-us en la Plaça de l'Oca el 3 de gener i us desitgem a tots unes bones festes!

Acompanya'ns en aquestes festes i ajuda'ns a repartir alegria aquest Nadal amb la nostra recollida solidària de joguines i els nostres meravellosos tallers.

Ens veiem en la Plaça de l'Oca

Els nostres socis

En Clave de Soul
VegaDortaDental
Autorentat Mascotes El Clot
Creps Clot
Romeo Abogados
Mogadealer, S.L.
Unir Tours
Carregant...
x
X