Eix Clot

Eix Clot

Ateneu del Clot

Ateneu del Clot

LA FARINERA ATENEU DEL CLOT DE BARCELONA
c/ Muntanya, 16
08026 Barcelona
Tel. +34 932 32 99 08ateneudelclot@gmail.comVisitar website

La Farinera Ateneu del Clot és una entitat sense ànim de lucre fundada en 1978, situada en el barri del Clot, en el districte de Sant Martí. La seva prioritat ha estat sempre oferir opcions a les persones del veïnat per al desenvolupament integral de la seva personalitat a través d'activitats d'oci, incidir en l'educació del temps lliure i orientar a les sòcies i socis cap a una oferta formativa, lúdica, educativa i de creixement personal.

A l'Ateneu del Clot s'acullen grups, tallers i entitats amb la intenció d'oferir diverses activitats socioculturals, impulsades per les persones del barri. Aquestes activitats estan dirigides a tota mena de públic, incloent-hi nens, joves i adults. A més, l'espai de l'Ateneu del Clot ofereix a la ciutadania l'oportunitat de realitzar les seves pròpies activitats, donant suport a les necessitats i inquietuds col·lectives.

Per això s'ofereixen els espais del centre a aquelles persones, entitats, associacions, qualsevol grup i empreses que desitgin realitzar activitat en ell, fomentant així la participació de la comunitat i la diversitat de perspectives i experiències.

Carregant...
x
X