Eix Clot

Eix Clot

Diables del Clot

Diables del Clot

Avinguda Meridiana, 97
08026 Barcelona
Tel. +34 620 93 60 22secrediables@gmail.comVisitar website

Els Diables del Clot formen part de la Secció de Cultura de l'Orfeó Martinenc. Van ser fundats en 1977 i després de més de trenta anys encara continuen cremant carretons i fent correfocs i espectacles de foc, tant en el barri com en altres zones. Van ser els pioners a Barcelona, ​​la qual cosa els va oferir un ventall de possibilitats molt més ampli que l'actual.

La colla va ser creada per un grup de joves del barri que, amb poques possibilitats, desitjaven dur a terme algunes de les seves inquietuds en reviure elements de la cultura popular catalana. Encara que avui dia no continuen tenint exactament les mateixes inquietuds, mantenen la seva essència. A més, es tracta d'un espai de trobada amb un significat especial per a cadascuna de les persones que formen part d'ella.

La colla estaria composta per joves del barri que, en condicions precàries, desitjaven dur a terme algunes de les seves inquietuds revivint elements de la cultura popular catalana. No es pot afirmar que actualment mantenen les mateixes inquietuds, però conserven l'essència. A més, és un element de trobada que té un significat especial per a cadascuna de les persones que formen part d'ella.

Carregant...
x
X