Eix Clot

Eix Clot
Carnestoltes a l'Eix Clot 2023

Bases del sorteig

1. Associaciò d'Emprenedors del Clot , a partir d'ara l'Eix Clot, organitza la campanya de promoció “Celebra el Carnestoltes a l'Eix Clot” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Celebra el Carnestoltes a l'Eix Clot” consisteix en el sorteig 15 vals de compra per valor de 20€ cada un.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.eixclot.cat/carnestoltes omplir totes les dades, adjuntar-hi la foto d'una de les màscares trobades a Eix Clot i enviar-lo.

4. Una mateixa màscara no es podrà fer servir més d’una vegada. Però podeu participar tants cops com volgueu si trobeu més màscares.

5. El sorteig es celebrarà l'1 de març de 2023 amb el formuaris rebuts entre el 16 de febrer i el 28 de febrer.

6. Es comprovarà que les fotografies rebudes siguin correctes i que no s'hagi comès frau. En cas negatiu, es tornarà a fer el sorteig del premi.

7. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi.

8. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

9. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a Eix Clot i el seu personal no poden participar en aquesta campanya. Els treballadors de l'Eix Clot i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

10. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

11. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

12. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

13. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

14. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

15. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 2 de febrer de 2023

Carregant...
x
X