Eix Clot

Eix Clot
Carnestoltes a l'Eix Clot 2023

Sorteig

Quantes màscares de l’Eix Clot has trobat ja als aparadors dels nostres comerços i serveis associats? Sortegem 300 euros en vals de compra per gastar a les botigues de l’eix comercial, entre tots els que ens enviïn les fotos de les seves troballes!

Recorda que pots compartir tantes fotos de màscares a aparadors diferents com vulguis, una per formulari i, així, multiplicaràs les teves opcions de guanyar.

Per participar, omple el formulari amb les teves dades, puja la foto i valida (assegurat que la màscara s'identifica clarament a la imatge).

El dia 1 de març farem el sorteig i anunciarem el nom dels guanyadors.

Molta sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!


Establiment

¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associaciò d'Emprenedors del Clot
CIF: G64961519
AdreçaC. Sant Antoni Maria Claret número 358 (Espai Alchemika) - Barcelona.
Correu Electrònic: dinamitzacio@eixclot.cat

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).


Carregant...
x
X