Eix Clot

Eix Clot
Clot amb Art

Inici

· Quan? Del 26 de maig al 23 de juny de 2022

De l'1 al 30 de juny, comerços i restauració de l'Eix Clot es converteixen en espais artístics alternatius per acollir l'Exposició Clot Amb Art que en aquesta, la seva primera edició, té com a artista convidat a Joan Bueno, conegut com l'últim pintor de carrer, de Barcelona.

Les obres de l'artista, totes peces originals de la seva darrera sèrie, "Pau i Guerra" dedicada a Ucraïna, estan repartides als comerços participants a Clot amb Art que les exposaran en un espai privilegiat del seu local, apropant l'art al públic i traslladant les obres fora dels seus entorns habituals d'exposició per ser exposades en espais com les botigues, més habituals i pròximes per a bona part de la ciutadania.

Junts, tots aquests quadres formen una ruta única d'art al comerç del barri que comptarà amb el seu propi Passaport Clot amb Art, que podreu aconseguir en aquests establiments i segellar en tots els comerços participants. Un cop complet, aquest passaport donarà dret a participar en el sorteig d'una obra de Joan Bueno, que pintarà en directe en un acte especial de celebració d'aquesta I Exposició Clot amb Art, l'11 de juny, de 11h a 14h a la Plaça de l'Oca.

La iniciativa de l'Eix Clot, desenvolupada amb col·laboració de La Coctelera, soci de l'entitat, i el Reial Cercle Artístic de Barcelona, inclou, també, un concurs de pintura infantil organitzat per l'escola Taller Novart, també l’11 de juny a la Plaça de l’Oca..

Gaudeix d'aquesta nova forma d'apropar-te a l'art contemporani, demana el teu passaport i deixa't atrapar per una exposició única que només podràs veure als comerços de l'Eix Clot.

Carregant...
x
X