Eix Clot

Eix Clot

Sorteig de 4 vals de compra de 50 € cadascun

Descripció del concurs

Entre l'1 i el 15 de desembre les compres a Dommia tenen premi! Per participar al sorteig només ens has d'enviar una fotografia del teu tiquet de compra (valor de compra superior a 10 €) a través del formulari que trobaràs a continuació i esperar que la sort estigui del teu costat. Pots participar totes les vegades que vulguis, com més tiquets de compra enviats, més probabilitats de guanyar un dels 4 vals de compra per valor de 50 € cadascun que sortegem.

El llistat de guanyadors es publicarà a la nostra web ia través de les nostres xarxes socials el 18 de desembre del 2023. Els vals hauran de ser consumits entre el 18 de desembre del 2023 i el 18 de gener del 2024.

Premis

4 vals de compra per valor de 50 € cadascun.

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associaciò d'Emprenedors del Clot
CIF: G64961519
Adreça: C. Sant Antoni Maria Claret número 358 (Espai Alchemika) - Barcelona.
Correu Electrònic: dinamitzacio@eixclot.cat

Responsable del Tractament: José María Pueyo Azuara
CIF: B66445081
Adreça: Legalitat, 95, local - Barcelona.
Correu Electrònic: info@dommia.com

En nom de Associaciò d'Emprenedors del Clot, l'informem que les Dades de Caràcter Personal recollides, seran incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei, la facturació del mateix, mantenir-li informat sobre les novetats dels productes i serveis que oferim. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si Associaciò d'Emprenedors del Clot o  José María Pueyo Azuara estan tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb el servei prestat.


Carregant...
x
X