Eix Clot

Eix Clot
Dia de la Mare

Bases del Sorteig

1. Associaciò d'Emprenedors del Clot , a partir d'ara l'Eix Clot, organitza la campanya de promoció “Celebra amb l'Eix el Dia la Mare” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Celebra amb l'Eix el Dia de la Mare” consisteix en el sorteig de tres vals de compra per valor de 500 € en total: 1 premi de 300 € i dos premis de 100 €.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.eixclot.cat/diadelamare omplir totes les dades, adjuntar-hi una fotografia d’un tiquet de compra d’un establiment adherit a l'Eix Clot i enviar-lo.

4. En el tiquet de compra s’haurà de veure les dades de l’establiment per poder-lo identificar i la data.

5. Un mateix tiquet de compra no es podrà fer servir més d’una vegada.

6. El sorteig se celebrarà el 15 de maig. 

7. El/els sorteig/sortejos se celebraran de forma aleatòria amb un programa informàtic i inclouran tots els formularis rebuts fins a les 24 hores del dia abans de la data de cada sorteig.

8. Es comprovarà que els tiquets premiats siguin d’establiments adherits a l'Eix Clot i tinguin la data corresponent. Si no ho són, es tornarà a fer el sorteig del premi.

9. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi que li correspongui.

10. El valor del premio s’haurà de gastar en un establiment adherit a l'Eix Clot. L’organització informarà la persona premiada de quins són aquests establiments.

11. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

12. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'Eix Clot i els seus familiars; el seu personal i els familiars d’aquests no poden participar en aquesta campanya amb tiquets del seu establiment. Els treballadors de l'Eix Clot i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

13. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

14. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

15. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

16. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

17. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

18. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 15 d'abril de 2023

Carregant...
x
X