Eix Clot

Eix Clot
L'Eix Clot et porta de vacances! 2021

Sorteig

Amb ganes de desconnectar i gaudir d’uns dies de relax? Doncs aquest any, l’Eix Clot et porta de vacances! Sortegem dos packs de vacances per agrair el teu compromís amb el comerç de proximitat! Vols un?

Per optar al primer premi, aconsegueix les teves participacions per al sorteig, amb quatre números cada una, a les teves compres a les botigues de l'eix comercial realitzades del 10 de juny al 4 de juliol.

Amb aquesta mateixa butlleta, podràs participar en el sorteig del segon premi fent una fotografia del tiquet de la compra, omple el següent formulari, adjunta la foto, envia i comença a preparar les maletes!

Recorda enfocar i enquadrar bé el tiquet perquè es pugui llegir bé. Pots enviar tants tiquets com vulguis. Un per compra i formulari.

Cada butlleta del sorteig incorpora 4 números. Si un d'aquests coincideix amb el número del primer premi del sorteig de l'ONCE del 5 de juliol, hauràs guanyat!!!, i t'emportaràs el nostre viatge valorat en 650€, gestionat per Unir Tours.

A més, si et registres en el formulari del sorteig, tens l'opció de guanyar, també, l'escapada valorada en 350€, gestionada per 2Pols Travel Agency que sortejarem el mateix 5 de juliol entre tots els formularis rebuts fins al dia anterior.

Sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associaciò d'Emprenedors del Clot
CIF: G64961519
AdreçaC. Sant Antoni Maria Claret número 358 (Espai Alchemika) - Barcelona.
Correu Electrònic: dinamitzacio@eixclot.cat

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).


Carregant...
x
X