Eix Clot

Eix Clot

Barcelona Activa al teu costat

20 d'abril de 2020

La situació de crisi provocada per la Covid-19 ha afavorit la posada en marxa de telèfons d’atenció, un nou portal per facilitar ajudes econòmiques i eines de suport a entitats, persones autònomes i empreses.

Nou telèfon d’atenció gratuïta

El nou servei d’atenció telefònica és personalitzat i s’adreça a qualsevol entitat, persona autònoma i sector empresarial en general que tingui dubtes o consultes que es puguin resoldre per part de Barcelona Activa. El telèfon d’atenció, 900.533.175, és gratuït i està actiu els dies feiners de 9 a 18 h. Les consultes es derivaran als serveis o recursos especialitzats que s’adaptin millor a cada cas.

Web informatiu amb recursos econòmics

Barcelona Activa habilita un nou portal informatiu que aplega els recursos econòmics i de suport de totes les administracions, adreçats especialment a microempreses, pimes i persones autònomes, que són els que han patit més la caiguda de la facturació des de la declaració de l’estat d’alarma. El web també dona servei a totes les empreses, cooperatives, entitats o associacions que ho sol·licitin.

Com es poden informar els professionals autònoms, les microempreses i les pimes?

Com es poden informar les entitats, les associacions i les cooperatives?

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Xarcuteries Bosch
MR. USBY
A ruta gallega
Birra 08
Mora Hogar
Chisholm School
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Carregant...
x
X