Eix Clot

Eix Clot

Comparteix l'amor amb l'Eix Clot

3 de febrer de 2017

Des del 4 al 11 de febrer participa en el sorteig de 150 € en vals de compra per fer les teves compres per al dia dels enamorats.

Com? Molt fàcil !!!! Només has d'entrar al facebook de l'Eix Clot www.facebook.com/eixclot, seguir-nos (donar-li al "m'agrada" de la pàgina) i compartir la imatge d'aquesta campanya en el teu facebook personal amb el hastag #amoreixclot2017 abans de les 22:00 de l'11 de febrer i automàticament entraràs en el sorteig.

Totes les persones que comparteixen la imatge i segueixen a l'Eix Clot (és a dir que participin en el sorteig) donen permís a publicar el seu nom d'usuari de Facebook (si finalment és la persona guanyadora) al Facebook de l'Eix Clot.

La persona guanyadora del sorteig es publicarà al Facebook de l'Eix Clot el dia 12 de febrer a les 18:00.

La persona guanyadora rebrà un missatge al seu facebook amb instruccions del que haurà de fer per posar-se en contacte amb l'organització de l'Eix Clot,  tindrà fins al dia 13 de febrer a les 14:00 per contactar. Si no es posa en contacte abans del 13 de febrer a les 14:00 el premi quedarà desert.

El guanyador o la guanyadora s'haurà de gastar els 150 € en vals de compra el 13 de febrer a les botigues sòcies de l'Eix Clot al barri del Clot-Camp de l'Arpa: floristeries, joieries, botigues de regal, restaurants i hotels. Algú de l'Eix Clot acompanyarà la persona guanyadora a fer les seves compres el 13 de febrer de 16:30 a 20:30.

Que tinguis molta sort !!!

Els nostres socis

Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Autòctons
2Pols Travel Agency
Farmàcia Basté
Unir Tours
Electrodomèstics Peinado
VegaDortaDental
Carregant...
x
X