Eix Clot

Eix Clot

Comparteix l'amor amb l'Eix Clot a Facebook

29 de gener de 2015

Fins al 11 de febrer participa en el concurs on els premis són:
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a la Joieria Tecu (carrer Rogent, 51)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a Kiley Joiers (carrer València, 606)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a Aza Joieria en Plata (carrer Enamorats, 148-150)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a la Rellotgeria Lara (carrer Rogent, 39)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a Andrés Castillo Joieria Rellotgeria (carrer Rogent, 106)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a Paper Groc (carrer Clot, 51)
- 1 val de compra de 60 € per bescanviar a Albert Torres Artesanies (carrer Rogent, 21)
- 1 val de compra de 100 € per bescanviar a qualsevol botiga de l’Eix Clot (consultar la secció d’associats a www.eixclot.cat)

Com pots participar?
Només s’ha de seguir a l’Eix Clot al facebook i compartir la imatge del concurs al teu facebook amb el hastag #amoreixclot i entraràs al sorteig dels 8 vals de compra.
La persona que participa al concurs/sorteig (ens segueix a qualsevol de les xarxes socials i comparteix la imatge de la campanya) dona dret a Eix Clot a publicar a la web de l’Associació d’Emprenedors del Clot (www.eixclot.com) el seu nom d’usuari (o nom identificatiu a les xarxes socials) per tal de fer públic el resultat del sorteig.

Quan es farà el sorteig?
El resultat del sorteig (els noms dels vuit guanyadors/es) es farà públic el 12 de febrer a les 16:00 a la web de l’Eix Clot.
Els guanyadors/es del sorteig/concurs hauran de passar a buscar el seu premi per Farmàcia J. Mesia (carrer València, 614 bis local, tel: 932 456 322), des del 12 de febrer (a partir de les 16:30) fins al 31 de març, tenint en compte que els vals per bescanviar caduquen el 31 de març. Allà se’ls hi farà entrega d’un val de compra que podran bescanviar fins al 31 de març i que en cap cas es bescanviarà per diners en metàl•lic. La persona premiada que recolli el premi haurà de demostrar que és ella la que administra el compte de twitter, facebook o instagram premiat. La persona premiada que reculli el premi haurà de demostrar que és ella la que administra el compte de facebook premiat.

No perdis ni un minut, participa!!!

Els nostres socis

BONA NIT
Maria Casas, biologa
Ortopedia Clot
Bambino
Melosa
Armand Òptics
El Jardinet del Clot
Carregant...
x
X