Eix Clot

Eix Clot

Demana la teva participació pel Sorteig del Lot dels comerços de l'Eix Clot

26 de novembre de 2016

 

De l'1 al 21 de desembre, després de cada compra, demana la teva butlleta en els comerços de l'Eix Clot pel sorteig d'un Lot de productes i serveis dels comerços del Clot-Camp de l'Arpa.

L'Associació d'Emprenedors del Clot (Eix Clot) volem agrair a tots els nostres clients i clientes el suport que ens demostren comprant en el comerç de proximitat i del barri del Clot-Camp de l'Arpa oferint aquest lot on podreu trobar de tot: roba, menjar , una nit en un hotel amb spa, complements per a tu, complements per a la llar, productes d'oficina, productes delicatessen, jocs i articles pels infants, joieria, menús per dinar, sopar, menjar o prendre el vermut, productes i serveis de bellesa i estètica, serveis de salut, loteria, jocs en grup, plantes florals, serveis de guarderia, infusions i tes, un curs d'anglès i d'altres productes i serveis dels nostres comerços. 

Els premis que sortegem són:

- 1r premi: Lot de productes i serveis dels comerços de l'Eix Clot + un robot de cuina Molinex Cuisiner HF800 + 600 € en vals de compra per bescanviar en els comerços de l'Eix Clot. Podreu veure el lot exposat a la botiga By Me, carrer Sèquia Comtal, 7 del 5 al 21 de desembre.

- 2n premi: Rumba 776 + 400 € en vals de compra per bescanviar en els comerços de l'Eix Clot

- 3r premi: Tocadiscos Vinil Sunstech PXR4CDWD + 200 € en vals de compra per bescanviar en els comerços de l'Eix Clot

Bases del sorteig:
- Els guanyadors dels premis seran els posseïdors de les butlletes amb el número que coincideixi, íntegrament, amb el número del primer, segon o tercer premi de la Loteria Nacional de Nadal del 22 de desembre del 2016.
- Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l'Eix Clot al 686033161 abans del 30 de desembre de 2016. La butlleta premiada haurà d'estar en bon estat per la seva validació. No s'admetran com a  butlletes premiades les que estiguin trencades o arrugades.
- No es podrà efectuar cap canvi en els productes i /o serveis guanyats en el premi.
- Els vals de compra obtinguts amb el premi guanyador no es podran canviar, en cap cas, per diners en efectiu.
- Si algun dels premis queda desert (perquè el guanyador no s'ha presentat amb la butlleta guanyadora abans del 30 de desembre del 2016) el premi es tornarà a sortejar el dia de la Loteria del Nen que es celebrarà el 6 gener del 2017 i la butlleta guanyadora s'haurà de presentar abans del 13 de gener a la Farmàcia J. Mesia (carrer València, 614). Si després dels dos sortejos (Loteria Nacional de Nadal del 22 de desembre del 2016 i Loteria del Nen del 6 de gener de 2017) no apareixen les butlletes premiades, els premis quedaran definitivament deserts.

Demana la teva butlleta i sort a tots i totes !!!

Els nostres socis

VegaDortaDental
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
DE AGNÈS
Wings Barcelona
Mercat del Clot
Principelsa
Electricidad Sanjuan Romero
Carregant...
x
X