Eix Clot

Eix Clot

‘#devorallibres’, El joc de Sant Jordi

13 de juliol de 2020

Betevé, la Fundació Barcelona Comerç i Biblioteques de Barcelona proposen un joc en línia per donar suport a la cultura i el comerç de proximitat amb motiu de la diada de Sant Jordi

L'Eix Clot participa com a eix comercial de Barcelona al nou concurs de Betevè… en què consisteix?

10 dies. 100 preguntes. Aquest és el repte que proposa ‘#devorallibres’, el joc de la Barcelona literària. Un projecte creat per betevé, amb el suport de la Fundació Barcelona Comerç i Biblioteques de Barcelona, per a una diada de Sant Jordi singular, que tindrà lloc en ple mes de juliol.

La història del #devorallibres

Vet aquí un #devorallibres que vivia i llegia a Barcelona. Qualsevol indret de la ciutat li anava bé per submergir-se en un bon llibre. Una biblioteca, un parc, un autobús, un carrer, una botiga, un mercat… Fins i tot llegia mentre caminava.

La seva fam de coneixement també el portava a saber moltes coses sobre la ciutat i els seus barris. La història de cada carrer, d’on provenia el nom de cada plaça, qui havia fet què i en quin lloc, on era cada estàtua de Barcelona i a qui estava dedicada…

Potser ets tu el #devorallibres de Barcelona?

Vull jugar al #devorallibres. Què he de fer? 

  • Entra al web de betevé. A partir del dilluns 13 de juliol el joc estarà disponible al web de betevé. També pots cercar-lo amb l’etiqueta #devorallibres als perfils socials de betevé a Facebook, Twitter i Instagram.
  • Comença a jugar! Cada dia, fins al 22 de juliol, hi haurà 10 preguntes noves. En total, 100! Trobaràs preguntes sobre la Barcelona literària, història de la ciutat, autors, llibres… Pensa que si jugues des del principi del joc i ho fas tots els dies, tindràs més possibilitats de guanyar. Al final del primer dia que juguis, et demanarem les dades perquè, si guanyes, ens hem de poder posar en contacte amb tu, oi?
  • Guanya premis! Només per participar-hi i des del dimarts 14 de juliol tindrem sortejos diaris que comunicarem a les xarxes socials amb l’etiqueta #devorallibres. Atenció, perquè no premiarem qui més punts faci, sinó tothom qui hi participi! Però si, a més a més, ets un dels dos participants que més punts fa, el 23 de juliol, diada de Sant Jordi, podràs ser el #devorallibres 2020.
  • I sobretot, diverteix-te, aprèn i comparteix! El #devorallibres és un joc, així que el més important és que t’ho passis bé, reptis els amics, coneguts, companys de feina, de classe, a veure qui obté més punts. La diada de Sant Jordi, desbloquejarem totes les respostes perquè vegis on has fallat. I podràs tornar a jugar-hi tantes vegades vulguis!

Més Informació

Els nostres socis

Chisholm School
Wings Barcelona
Distrito 655
Hotel Catalonia Sagrada Família
Mora Hogar
Mercat del Clot
Creps Clot
Carregant...
x
X