Eix Clot

Eix Clot

Diada de comerç a la Mostra de l'Eix Clot

11 de maig de 2015

El diumenge 10 de maig l'Eix Clot va celebrar la seva segona Mostra de Comerç.

Des de les 11:30 fins les 19:30 els veïns i visitants del barri del Clot-Camp de l'Arpa van poder gaudir dels productes i serveis que tots els comerciants de l'Associació d'Emprenedors del Clot van oferir durant tot el dia.

48 paradetes amb molt variat i diferent producte, la màgia del Mag Magore, la globoflèxia i els xanquers de Cia. Lacontrapunt, l'animació infantil de Sally & Company de Llar d'infants Ter Vint, les masterclass de CEM Bac de Roda, la batucada de Drum Team i els concerts i DJ de Northem Clot i Hangar 05 i el seu presentador Joan Pernil, van fer que la Mostra de Comerç fos un dia gran ple de cultura i comerç. Gràcies a tots per la vostra motivació i implicació.

A la carpa de l'Eix Clot es va fer un photocall per poder fer-se fotos de manera divertida. Qui pengés les fotos en instagram amb el hastag #mostraeixclot entraria en un concurs del facebook de l'Eix Clot. Les fotos es penjaran avui dia 11 de maig i les tres fotos que tinguin més "m'agrada" a les 22:00 del 12 de maig tindran un premi de 50 € en vals de compra per bescanviar en els comerços de l'Eix Clot. O sigui que si et vas fer una foto no ho dubtis !!!.

Gràcies al Districte de Sant Martí ia la Guàrdia Urbana per facilitar-nos el poder fer aquesta activitat.

Gràcies a tots els professionals que van posar el seu major esforç i eficàcia el dia de l'activitat.

Gràcies als voluntaris i col·laboradors perquè feu que l'organització d'aquests esdeveniments sigui un plaer per l'Eix Clot.

Gràcies comerciants per fer aquest esforç en el vostre dia de descans setmanal. Sense vosaltres no podríem fer aquests dies tan bonics

Fotos cedides per Juan Sánchez

Els nostres socis

Beauty Secrets
Pastisseria Gual
Autòctons
Xarcuteries Bosch
Món Estetic
Forn Elias
Autorentat Mascotes El Clot
Carregant...
x
X