Eix Clot

Eix Clot

El Clot a Tot Color. 2a Festa de la Primavera de la Índia

14 d'abril de 2015

Vine al barri del Clot vestit de blanc per gaudir de la festa de la primavera, llençant pols de colors al cel i ballant al ritme dels sons vibrants de l'Índia, activitat organitzada per l'escola de danses exòtiques Varali Bollywook i l'Eix Clot.

El proper dissabte 18 d'abril a les 11:00 al Parc del Clot podrem gaudir d'aquesta festa que representa "l'amor" i dona la benvinguda a l'estació més bonica i colorista, la primavera.

Podràs assaborir l'exotisme i l'energia de les danses de Varali Bollywood, Din Tak y Barcelona Kathak Project amb el nostre espectacle de bollywood, bhangra i kathak que donaran començament a la festa.

Després de l'espectacle de dansa tindrà lloc el llençament de pols de colors per donar la benvinguda a la primavera. De 10:00 a 12:00 hi hauran diferents punts de venda del color però només tindrem unes 6.000 bosses de color. Si vols comprar el color anticipadament pots fer-ho als següents comerços de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 19:30 fins al divendres a les 19:00.
- Arxé: Plaça Dr. Serrat, 3
- Centre Digital Rogent: Carrer Rogent, 74.
- Farmàcia J. Meisa: Carrer València, 614
- Siente: Carrer València, 96
- Teipo Viatges: Carrer Enamorats, 144-146
- Tutti Frutti: Carrer Mallorca, 561

No busquis cap lloc per dinar perquè els bars i restaurants de l'Eix Clot estaran a la festa de "El Clot a Tot Color" per oferir beguda dinar a tots els visitants a preu econòmic.

S'anirà actualitzant la informació de l'activitat a www.eixclot.cat, www.estudio-varali.com i al Facebook de Varali i Eix Clot. També podeu buscar al Facebook El Clot a Tot Color.
Nota Important: Els infants menors de 6 anys hauran de portar olleres de natació per protegir els seus ulls davant la pols de colors. Recordeu que has de tenir cura dels teus objectes electrònics, ja que l'organització no es fa responsable de cap tipus de dany que puguin tenir per a la pols de colors.

Els nostres socis

Maria Casas, biologa
Principelsa
Distrito 655
Farmàcia Ana Mª Macià
Mercat del Clot
Tintea Clot
Farmàcia Egea - Thomas
Carregant...
x
X