Eix Clot

Eix Clot

El Clot a tot color. Gaudeix de la festa de la primavera de l'India

28 de març de 2014

Vine al barri del Clot vestit de blanc per gaudir de la festa de la primavera, llençant pols de colors al cel i ballant al ritme dels sons vibrants de l'Índia, activitat organitzada per l'escola de danses exòtiques Varali Bollywook i l'Eix Clot.

El proper dissabte 12 d'abril a les 12:00 a l'Avinguda Meridiana (entre carrers Aragó i Corunya) podrem gaudir d'aquesta festa que representa "l'amor" i dona la benvinguda a l'estació més bonica i colorista, la primavera.

Podràs assaborir l'exotisme i l'energia de les danses de Varali Bollywood, Din Tak, Barcelona Kathak Project y Sara Zarza (CEM Bac de Roda) amb el nostre espectacle de bollywood, bhangra, kathak i danses del sud d'Índia, que donaran començament a la festa.

Durant tota l'activitat els comerços de l'Eix clot regalaran promocions i ofertes especials a la "Paradeta de l'Eix Clot", on podràs trobar avantatges a les teves compres de productes de primera qualitat.

Nota Important: Els infants menors de 6 anys hauran de portar olleres de natació per protegir els seus ulls davant la pols de colors. Recordeu que has de tenir cura dels teus objectes electrònics, ja que l'organització no es fa responsable de cap tipus de dany que puguin tenir per a la pols de colors.

Els nostres socis

Mogadealer, S.L.
MCR Interiors
Naranjito
Creps Clot
Tintea Clot
Xarcuteries Bosch
Chisholm School
Carregant...
x
X