Eix Clot

Eix Clot

Els Centres Cívics reben l’estiu amb les reprogramacions de Barcelona Districte Cultural

26 de juny de 2020

Durant el mes de juliol es podran veure 23 funcions que es van haver d’anul·lar per la crisi sanitària.

La resta de les 70 funcions que es van suspendre seran recuperades durant els mesos de setembre i octubre.

La represa de l’activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries.

Barcelona Districte Cultural torna als escenaris a partir del dimecres 1 de juliol per reprogramar part de les funcions del seu setè circuit que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de la crisi sanitària. Aquesta represa de l’activitat del programa de cultura als barris de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) coincideix amb la celebració del Grec Festival de Barcelona i de noves iniciatives com la Sala Barcelona i demostra la voluntat de la ciutat per recuperar el seu pols i el seu compromís amb la cultura. Concretament, amb les arts en viu.

Barcelona Districte Cultural recuperarà durant el mes de juliol 23 funcions per a públic (i dues més vinculades a casals d’estiu per a infants) de les que es van haver de suspendre, amb la qual cosa tornarà a estar present a 14 escenaris de la ciutat i complirà el compromís amb 13 de les propostes que van haver de cancel·lar les seves representacions. Prop de les altres 70 funcions que es van anul·lar seran recuperades durant els mesos de setembre i octubre, aquestes últimes ja encavalcant-se amb la nova programació de tardor del circuit.

Les propostes reprogramades estan destinades a públic familiar: Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol, de La Pera Llimonera; Ni cap ni peus (Circ Vermut); El silenci d’Hamelín (Farrés Brothers); Bitxos raros (Nuri Total) o Rojo (Mireia Miracle Company); i també a un públic adult que podrà gaudir de dansa (Movimiento colateral, de Cia José Manuel Álvarez; i Àer, de Cia Laia Santanach), música (Marc Parrot, Enma Fernández i Joina) o teatre, com Converses amb el meu úter i altres interlocutors, de Núria Planes Llull.

La programació de Barcelona Districte Cultural d’aquest mes de juliol arribarà a CC Albareda i Casinet d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc); Auditori Sant Martí (Sant Martí); Barceloneta i Centre Sant Pere (Ciutat Vella); CC Baró de Viver i Can Clariana Cultural (Sant Andreu); CC Matas i Ramis, Casal Font d’en Fargues i Lluïsos d’Horta (Horta-Guinardó); CC Joan Oliver ‘Pere Quart’ i Tomasa Cuevas (Les Corts); Vil·la Urània (Sarrià-Sant Gervasi): i CC La Sedeta (Gràcia).

La represa de l’activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries per tal de protegir la salut tant del públic, com dels artistes participants com del personal tècnic. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d’aforament es farà imprescindible la reserva d’entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes, i es podran realitzar als Centres Cívics.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Floristería Jovi
El Jardinet del Clot
MCR Interiors
Principelsa
Mogadealer, S.L.
INMOAS-SER
Món Estetic
Carregant...
x
X