Eix Clot

Eix Clot

Els colors de la primavera de l’Eix Clot!!!

12 d'abril de 2014

El darrer dissabte 12 d’abril de 12:00 a 14:00 a l’Eix Clot vam celebrar la benvinguda de la primavera d’una manera diferent.

Juntament amb Varali Bollywood i el Mercat del Clot, l’Eix Clot va organitzar El Clot a tot color, una festa plena de l'exotisme i l'energia de les danses de Varali Bollywood, Din Tak, Barcelona Kathak Project y Sara Zarza (CEM Bac de Roda) que van ballar bollywood, bhangra, kathak i danses del sud d'Índia.

L’acollida al barri i a la ciutat va ser un èxit ja que van venir a ballar i passar-s’ho bé més de 1200 persones. Es van repartir més de 900 bosses de color per a la batalla del color (Holi) que ha fet que quedin als objectius de les càmeres fotos tan maques com les que podeu veure al document gràfic.

La Paradeta del Descomptes ha sigut molt visitada i els nostres comerciants han pogut repartir els descomptes especials a més de 700 persones.

Gràcies a Alicia G. Escribano per fer la presentació de l’activitat i a Ca la Margui i CEM Bac de Roda per donar suport a un nou repte de l’Eix Clot.

Gràcies a Selena, Varali Bollywood, perquè sense la teva feina i dedicació aquesta festa no hagués sigut posible.

Gràcies a tots els comerciants que encara confieu en una feina conjunta d’associació i en donar noves activitats al veïns i veïnes del barri del Clot-Camp de l’Arpa.

A gaudir de la primavera!!!!

Els nostres socis

Espai Feilen Meishûkan
Naranjito
Farmàcia Ana Mª Macià
Chisholm School
Electricidad Sanjuan Romero
Second Company
Gran Ruca
Carregant...
x
X