Eix Clot

Eix Clot

Empresa i Treball posa en marxa el Programa d'Acceleració Tecnològica per a les empreses comercials

24 d'agost de 2021

  • El Departament, a través del Consorci de comerç, Artesania i Moda (CCAM), impulsa aquest programa per al comerç amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital del sector.
  • El programa s’adreça a empreses de comerç detallista amb potencial en fase de creixement consta de dues fases: una primera de transferència de coneixement i, la segona, d’acompanyament personalitzat amb mentoria.
  • Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de setembre a través de Canal Empresa.

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) posa en marxa el Programa d’Acceleració tecnològica per a empreses comercials de Catalunya per impulsar la transformació digital del sector. El programa, que preveu la participació de setze d’empreses, se centrarà en la transferència de coneixement i l’acompanyament per a la implementació de recursos tecnològics en tots els processos de l’empresa comercial.

El programa s’adreça a empreses o persones físiques del sector comerç detallista que tinguin un model de negoci testat i capacitat per aportar innovació al sector. Les empreses han de trobar-se en fase de creixement i amb potencial per seguir creixent.

Com a requisits de participació en el programa, les empreses han de tenir domicili fiscal a Catalunya; estructura empresarial pròpia; comptar amb almenys un punt de venda físic a Catalunya i; disposar de canal venda online a través de pàgina web pròpia.

El Programa d’Acceleració Tecnològica per a Empreses Comercials de Catalunya consta de dues fases:

Fase de transferència de coneixement, mitjançant cinc workshops a càrrec d’experts en aquest àmbit i al voltant de temàtiques com el desenvolupament d’una estratègia digital pròpia, eines de gestió per al negoci digital, comerç electrònic, màrqueting digital i digitalització de punt de venda.

Al finalitzar la fase de transferència de coneixement, les empreses disposaran d’un mentor per a la posada en marxa d’un pla d’acció individualitzat per al seu creixement basat en la digitalització.

Fase d’acompanyament personalitzat, d’una durada de sis setmanes per implantar un pla d’acció d’estratègia digital per a cadascuna de les empreses participants en el programa.

Les empreses interessades han de presentar les sol·licituds abans del 30 de setembre a través de Canal Empresa, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Treball.

Consultar bases i convocatòria.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

La Clote
La Casa Agency
Kiley Joiers
Marta Taller Botiga
INMOAS-SER
Rellotgeria Lara
Finques Martell
Carregant...
x
X