Eix Clot

Eix Clot

╚xit a la primera Porkada del Clot

20 de gener de 2015

El passat diumenge 18 de gener de 12:00 a 18.30 a l'Av. Meriidana, entre Aragˇ i Corunya, Xarcuteries Bosch i Diables del Clot van organitzar la primera Porkada del Clot on es va reunir als diferents porcs (bŔsties) de les diferents Colles de diables de Catalunya per celebrar el dia de Sant Antoni.

Centenars de persones van venir a gaudir d'una mostra gastron˛mica que tenia com a protagonista el porc. Tots els comerciants de l'Eix Clot que van venir a mostrar els seus productes ho van fer donant protagonisme al porc. Xarcuteries Bosch va oferir, a preus populars, menjar xarcuter d'una qualitat exquisida.

Diables del Clot va organitzar activitats infantils (de 12:00 a 14:00) on els nens podien construir les seves pr˛pies orelles i nas de porc, maquillar-se de porc, i jugar a posar la cua al porc. TambÚ es va poder gaudir d'una animaciˇ infantil (a les 16:00) on NoŔ Rivas va fer que les famÝlies ballessin i cantessin sense importar el fred.

La Porkada va comenšar amb un Cercavila dels diferents porcs (bŔsties) de les diferents colles de diables que van ser convocats de tot Catalunya i va acabar amb un correfoc dels mateixos que acabava a la Plaša del Mercat. Va ser tot un espectacle!!!!

GrÓcies a totes les persones que van poder fer possible aquesta activitat i que van posar el millor d'ells per tirar endavant una activitat nova que segurament es repetirÓ cada Sant Antoni.

Els nostres socis

Com a Casa
FarmÓcia Egea - Thomas
Distrito 655
Fit&Dance School Kalal˙
Ďptica Tutusaus
Ortopedia Clot
Second Company
Carregant...
x
X