Eix Clot

Eix Clot

Èxit a la primera Porkada del Clot

20 de gener de 2015

El passat diumenge 18 de gener de 12:00 a 18.30 a l'Av. Meriidana, entre Aragó i Corunya, Xarcuteries Bosch i Diables del Clot van organitzar la primera Porkada del Clot on es va reunir als diferents porcs (bèsties) de les diferents Colles de diables de Catalunya per celebrar el dia de Sant Antoni.

Centenars de persones van venir a gaudir d'una mostra gastronòmica que tenia com a protagonista el porc. Tots els comerciants de l'Eix Clot que van venir a mostrar els seus productes ho van fer donant protagonisme al porc. Xarcuteries Bosch va oferir, a preus populars, menjar xarcuter d'una qualitat exquisida.

Diables del Clot va organitzar activitats infantils (de 12:00 a 14:00) on els nens podien construir les seves pròpies orelles i nas de porc, maquillar-se de porc, i jugar a posar la cua al porc. També es va poder gaudir d'una animació infantil (a les 16:00) on Noè Rivas va fer que les famílies ballessin i cantessin sense importar el fred.

La Porkada va començar amb un Cercavila dels diferents porcs (bèsties) de les diferents colles de diables que van ser convocats de tot Catalunya i va acabar amb un correfoc dels mateixos que acabava a la Plaça del Mercat. Va ser tot un espectacle!!!!

Gràcies a totes les persones que van poder fer possible aquesta activitat i que van posar el millor d'ells per tirar endavant una activitat nova que segurament es repetirà cada Sant Antoni.

Els nostres socis

VegaDortaDental
Sonisord
Maria Casas, biologa
Arxé
Electricidad Sanjuan Romero
Centro Medico Xifré
Cronologic
Carregant...
x
X