Eix Clot

Eix Clot

╚xit de n˙mero de visitants a The Calšot Festival

27 de marš de 2017

El passat 19 de març al Fossar del Parc del Clot, Autòctons conjuntament amb l'Eix Clot vem organitzar The Calçot Festival, una dia ple de gastronomia, cultura i comerç.

Es van servir 700 menús de Calçots de Valls, més de 3.500 persones van poder gaudir de la gastronomia del Clot-Camp de l'Arpa perquè els restaurants de l'Eix Clot van oferir també les seves tapes, vins i vermouts (D'Clot, Bar Clot de la Mel , Bodega Sopena, La Clotenca, El Rovell del Clot i l'Olivera), botigues de l'Eix Clot van venir a participar i oferir els seus productes (Tintea, Pastisseria Gual i Síente), CEM Bac de Roda ens va oferir una masterclass de Zumba que va començar la jornada animant a la gent a moure i amb els Dj 's Chez Ed s, Dadame, Edu diumenge, Patrick Luca i Pau Roca no van parar de moure fins al final del dia.

Gràcies a Autòctons per la implicació per organitzar aquest esdeveniment i a totes les persones que voluntàriament van venir a fer calçots, sense ells no seria possible aquest gran dia.

Gràcies a tots els col·laboradors perquè ens ajudeu molt a que aquesta activitat es completi i sigui un èxit: Pannus, Big Ben, Anagerie, Forn Elias i La Clotenca.

Gràcies a tots els comerços i bars / restaurants que han confiat que seria una gran festa formar part d'aquesta activitat: Tintea, Pastisseria Gual, sent, D'Clot, Bar Clot de la Mel, Celler Sopena, La Clotenca, El Rovell del Clot i L'Olivera

Gràcies al Districte de Sant Martí per facilitar-nos tot el material necessari per poder fer l'esdeveniment i la seva implicació en ajudar que les activitats de l'Eix Clot puguin ser possibles.

Gràcies a totes les persones que van venir a passar un dia fabulós. Vosaltres ens feu moure'ns!!

L'any que ve més !!!!

Els nostres socis

Bambino
Mˇn Estetic
Pastisseria La Palma
El Jardinet del Clot
Xarcuteries Bosch
Ortopedia Clot
FarmÓcia Ana M¬ MaciÓ
Carregant...
x
X