Eix Clot

Eix Clot

Festa Major

5 de novembre de 2011

L'Eix Clot escalfa motors per a la Festa Major del barri!! És per això que us volem informar de les diferents activitats que tenim programades per al mes de novembre.

El dia 5, el dedicarem als més petits! A les 11 del matí al carrer Rogent (cantonada Bassols), hi haurà titelles per als més petits de la casa... i els pares no hi poden faltar! L'Eix Clot, farà un sorteig de 240€ en vals de compra i 150€ en vals específics per a gastar als següents establiments associats del sector infantil:

- ONADES
- NAÏF
- PAPER GROC
- PALOMA 1a Infancia
- BAMBINO
- JOGUINES TEAR

A més a més, el FORN ELIAS, la PASTISSERIA LA PALMA i la PASTISSERIA GUAL, ens prepararan una dolça sorpresa... que no us podeu perdre!!!!!

El dia 13, el Mercat del Clot, com cada any, organitza el Tastet del Mercat amb la col·laboració de l'Eix Clot. A la plaça del Mercat, a partir de les 12h podrem gaudir de totes les creacions que ens preparin els paradistes del mercat, segur que ens sorprendran!!
A més a més, l'Eix Clot, sortejarà 800€ en vals de compra per a gastar tant als establiments de l'Eix com a les parades del Mercat del Clot.

Us hi esperem a tots... i us desitgem una gran festa major!!!!

Els nostres socis

La Margui
Beauty Secrets
Creps Clot
Xarcuteries Bosch
Siente
Òptica Tutusaus
Mercadona
Carregant...
x
X