Eix Clot

Eix Clot

Finançament ICF Comerç

30 d'abril de 2018

L’Institut Català de Finances té en marxa un pla d’oferta de finançament específic per al comerç de Catalunya, l’ICF Comerç, que ofereix préstecs i lísings a emprenedors, autònoms, microempreses i pimes d’aquest sector.

L'import de la línia és de 15M€ i està destinada a finançar projectes tant d'inversió com de circulant. Els imports susceptibles de finançament van d’un mínim de 15.000€ en el cas dels autònoms i 25.000 € per a pimes, fins a un màxim de 100.00€ per a tots els sol·licitants, establint-se un termini de 5 anys, amb  la possibilitat d’1 de carència inclòs, per retornar els diners.

L'ICF aporta els fons i coordina l'oferta de finançament entre els beneficiaris, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i les entitats financeres col·laboradores, en aquest cas, Banc Sabadell i Caixa Bank que són les que comercialitzen els préstecs. Aquestes entitats avaluen, en tots els casos, la viabilitat financera del projecte i determinen, en funció del risc, les garanties que cal aportar a l'operació.

Per facilitar l'obtenció del finançament, les operacions gestionades a través d'aquesta línia compten amb l'assumpció del 70% del capital pendent, per part del Departament d'Empresa i Coneixement (a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya).

Aquest finançament podrà sol·licitar-se a través del Web de l'ICF fins al dia 26/09/2018  (segons disponibilitat de fons).

Més Informació ...

Els nostres socis

La Casa Agency
Hotel Catalonia Sagrada Família
Món Estetic
Romeo Abogados
Hotel Catalonia Albeniz
La Margui
Mercadona
Carregant...
x
X