Eix Clot

Eix Clot

Gràcies per recolzar a La Marató de TV3

15 de desembre de 2014

El diumenge 14 de desembre, a l'Eix Clot vam fer matí d'activitats: contacontes, tallers, salsa, bollywood, exhibicions esportives, etc amb la finalitat de recaptar diners per als projectes d'investigació de les malalties coronàries, objectiu aquest any de la Marató de TV3.

Gràcies als artistes i presentadors que van voler aportar la seva professionalitat (Balla El meu Ritme, Varali Bollywood, Danses Aragoneses El Cerç, Cor Gospel Clot, Alicia Garcia Escribano).

Gràcies a les entitats del barri que es van voler sumar (Ràdio Ateneu del Clot i Petits Somriures)

Gràcies als nostres comerciants que van fer tot tipus de col·laboracions: ser voluntari durant la jornada d'activitats, fer un taller, aportar material, esponsoritzar arbres de Nadal, etc. (Pastisseria La Palma, Mercat del Clot, Joan Casas, Romeu Advocats, Arxé, Llar d'Infants Ter Vint, Chisholm School, CEM Bac de Roda, Cronologic, Hangar 05 Produccions Artístiques, SL, Farmàcia J. Mesia, L'Ombeliqo, Gniveteria-Joguines "El Peque", Cronologic, Pastisseria Gual i Forn Elias)

I moltes gràcies als veïns i veïnes del barri que sense les seves aportacions no haguéssim tingut aquest èxit d'assistència i de recaptació: 996,76 € per a La Marató.

Els nostres socis

Pastisseria Gual
Floristería Jovi
Mercadona
Wings Barcelona
Foto Jané
A ruta gallega
Finques Martell
Carregant...
x
X