Eix Clot

Eix Clot

La 2a Porkada del Clot, un èxit de públic

18 de gener de 2016

Els passats 16 i 17 de gener, Xarcuteries Bosch, Diables del Clot i Eix Clot, van organitzar la 2a Porkada del Clot on més de 2.500 persones van poder de gaudir de diferents activitats durant el cap de setmana on es celebrava Sant Antoni Abat.

El 16 de gener més de 50 persones ens van acompanyar al Pork del Clot al Porkatapes on la Bestia dels Diables recorria els carrers del barri i on els bars de l'Eix Clot (Capri, La Gelateria, Suyapa, Ca La Margui, Ruta Gallega i Capritxets del Clot) oferien una beguda i una tapa de porc.

El 17 de gener més de 2.000 persones van poder gaudir de la Mostra de Comerç de l'Eix Clot dedicada al porc, la graella xarcutera de Xarcuteries Bosch, espectacles a l'escenari de CEM Bac de Roda, D'js de Nortern Clot i el concert de La Carrau i també espectacles a peu de carrer amb la batucada de la colla infantil de Diables del Clot i els Bastoners del Clot, els tallers infantils realitzats per Diables del Clot i del Correfoc del Pork del Clot i del Berro de Cabrils.

La Porkada del Clot també va ser solidària per al projecte de la Coordinadora d'Acció Social, Cap Nen Sense Esmorzar, on la Fundació Leo Messi va col·laborar per poder recaptar diners per aquest projecte solidari amb el sorteig de bosses i mocadors signats per Leo Messi. Gràcies a tots els que vau fer una aportació económica.

Gràcies a tots els col·laboradors que van poder fer possible la Porkada del Clot: Forn Elias, Digicopy Office, Sorli Discau, Casa Mas, Fundació Leo Messi, Estrella Damm, Nortehrn Clot i Orfeó Martinenc.

Gràcies a tots els profesionals i voluntaris que vau posar el millor de vosaltres per tal de que fos un dia perfecte.

Gràcies a totes les persones que es van apropar a tornar a gaudir de la Porkada del Clot, a la organització ens agrada fer la Porkada per tal de que els habitants del barri, el disricte i la ciutat gaudeixi.

Fins l'any vinent!!! Us esperem

Els nostres socis

Sonisord
Mercat del Clot
Gran Ruca
INMOAS-SER
Siente
Chisholm School
Espai Feilen Meishûkan
Carregant...
x
X