Eix Clot

Eix Clot

L’Ajuntament col·labora amb el Gremi de Floristes de Catalunya amb la seva campanya #rosadesantjordiacasa

23 d'abril de 2020

Els mercats promouen iniciatives online per fer des de casa amb motiu de Sant Jordi.

Dos dels quioscos municipals gestionats per la cooperativa Diverscoop de persones amb discapacitat distribuiran també roses  durant la Diada de Sant Jordi.

L’Ajuntament de Barcelona col·labora en la campanya #rosadesantjordiacasa el Gremi de Floristes de Catalunya, creada amb l’objectiu de celebrar en el possible la Diada de Sant Jordi malgrat la situació de confinament i posar en valor el comerç de proximitat de la ciutat, en especial el dedicat a la venda de flors, plantes, elements complementaris i afins.

Mitjançant el web floristes.cat, es poden comprar i enviar flors, com és tradició per Sant Jordi, sense sortir de casa. El consistori ha formalitzat amb el Gremi un protocol per col·laborar en la promoció de la campanya i d’aquesta maneracontribuir al manteniment d’aquest comerç de proximitat.

D’altra banda, dos dels quioscos municipals gestionats per la cooperativa Diverscoop de persones amb discapacitat distribuiran també roses durant la Diada de Sant Jordi. Serà als quioscos de la Plaça Ramon Albó,1 (sortida metro Maragall) i al quiosc de l’Avinguda Paral.lel, 91.

Els mercats de Barcelona, amb activitats online per Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, diversos mercats municipals de Barcelona esta nimpulsant iniciatives o tallers per a fer des de casa per mantenir la festivitat de Sant Jordi també en la situación de confinament. Les activitats es poden consultar al web de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Així, per exemple, el Mercat Dominical de Sant Antoni ha convocat el 1r premi de disseny de Punts de Llibre per tal de promoure la creativitat dels nens i nenes des de casa, el Mercat de la Trinitat proposa fer videos llegint llibres, el Mercat de la Llibertat farà un taller de fabricació de roses i el Mercat del Carmel ha organitzat un concurs de dibuixos.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

VegaDortaDental
Escuela Ballet David Campos
La Margui
Armand Òptics
Hotel Catalonia Atenas
Maria Casas, biologa
Gran Ruca
Carregant...
x
X