Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot amb el Nepal en "On the Garage"

29 de juny de 2015

El passat 27 de juny a les 12:00 al Parc del Clot l'Eix Clot va organitzar un acte solidari per recaptar diners per ajudar les víctimes del terratrèmol del Nepal, que va formar part de l'esdeveniment "On the garatge", mercat de segona mà que estava situat al Parc del Clot, també, i que van estar allí des de les 11:00 fins a les 21:00.

L'Eix ​​Clot amb el Nepal, Ajudem-els Entre Tots consistia a explicar, mitjançant un espectacle infantil, una mica de la història del país del Nepal que darrerament ha patit aquesta tragèdia sísmica natural. L'espectacle es deia "Somriures del Nepal" i ho van fer magníficament la Companyia Lacontrapunt que van voler col·laborar d'aquesta manera en aquest acte solidari.

Una mica més tard del previst (a causa de problemes tècnics), sobre els 13:50, els nens i nenes del barri van poder també gaudir d'un canó d'escuma, simbolitzant l'escuma l'alegria que volem transmetre al poble nepalès en aquests moments tan difícils.

Donem les gràcies a "On the Garage" per convidar-nos a formar part d'un dia tan bonic, a la Cia, Lacontrapunt pel seu esforç, dedicació i implicació en l'activitat ia les famílies del barri del Clot-Camp de l'Arpa per la seva paciència i comprensió.

Fins al 15 de juliol podeu seguir ajudant els nens i nenes del Nepal a través dels nostres comerços, on podreu trobar una guardiola que esperem que s'omplin d'il·lusió i recursos per al poble nepalès.

Els nostres socis

Pastisseria La Palma
Dommia
MR. USBY
Floristería Jovi
Hotel Catalonia Albeniz
DE AGNÈS
Sonisord
Carregant...
x
X