Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot amb la Marató de TV3. Ajuda a un cor

11 de desembre de 2014

El proper 14 de desembre de 10:00 a 14:00 a tres diferents ubicacions del barri l'Eix Clot amb l'ajuda de voluntaris comerciants, voluntaris de Petits Somriures i artistes que faran espectacles solidàriament, intentarem recaptar diners per a la Marató de TV3, aquest any ajudant a projectes per la investigació de les malalties del cor.

A tres diferents ubicacions del barri (Rogent-Coll i Vehí, Plaça de l’Oca i Plaça del Mercat) es faran activitats per fer un matí dinàmic i que la gent faci la seva donació. Tindrem danses, tallers infantils exhibicions, contes, concerts, ... per fer que els cors bateguin fort al barri del Clot-Camp de l'Arpa.

Els artistes col·laboradors de l'event seran: Varali Bollywood, Associació Cultural de Ball "Baila Mi Ritmo", CEM Bac de Roda, Grupo de Danza Lo Cierzo, Lola Encantadora de Contes, Cor Gospel Clot, Radio Ateneu del Clot (faran el programa en directe de la radio del Clot) i Alicia G. EScribano.

També tindrem uns tallers de manualiats que faran els nostres associats Chisholm School i Llar d'infants Ter Vint.

L’activitat per recaptar diners serà guarnir uns arbres naturals amb uns llaços. La persona que vulgui fer una donació econòmica podrà guarnir aquests arbres que estaran en punts d’informació a les tres diferents ubicacions d’activitats. Els nostres comerciants: Chischolm School, Pastisseria La Palma, Llar d'Infants Ter Vint, Forn Elias, Romeo Abogados, Cronologic, Pastisseria Gual, Carnisseria Casas i el Mercat del Clot han volgut fer la seva aportació sponsoritzant aquests arbres. També Hangar 05 ha volgut participar solidàriament posant el seus equips de so a disposició de l'activitat.

Compra un llaç i ajuda a un cor. Fem bategar el Clot-Camp de l'Arpa ben fort!!!

Els nostres socis

Centro Medico Xifré
Second Company
Farmàcia Egea - Thomas
Escuela Ballet David Campos
Mora Hogar
Armand Òptics
Prison Experience
Carregant...
x
X