Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot de Festa Major 2014!!!

29 d'octubre de 2014

La Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa se celebrarà aquest any del 31 d'ocutbre al 16 de novembre.

L'Eix Clot ha preparat 4 activitat diferents pels veïns i veïnes del barri:

L'Eix "conta" castanyes: 31 d'octubre a les 18:00 al carrer Rogent alçada Coll i Vehí. A la primera tarda de Festa Major la Mireia Jerez explica contes pels més petits del barri. Fes la teva aportació comprant castanyes solidàries que oferiran Petits Somriures de l’Orfeó Martinenc. Forn Elias oferirà gratuïtament un regal dolç pels infants. Tot per gaudir d’una bona castanyada!!!
Sorteig de vals de compra i tindrem la paradeta dels descomptes.

Tarda de Música: 3 de novembre a les 18:00 al carrer Rogent alçada Bassols. Concerts de grups del Clot: Fake Final, Vinilos i Bellerose, produïts per Hangar 05 Producciones Artísticas S.L.. T'agrada la música? Vine!

Animació Infantil: 8 de novembre a les 12:00 al carrer Rogent alçada Bassols. En Pep Callau i el seu espectacle “Marremangu” fa ballar, cantar i passar-ho bé a tothom. Els nostres socis (Pastisseria La Palma, Fleca Rogent, Granier, Big Ben, Pastisseria Gual, Pannus, Tutti Frutti i Sugar Palace) conviden als més petits a un regal dolç. Pintacares col·laboració de Chisholm School. Tambe hi haurà sorteig de vals de compra.

Nit de Tapes: 15 de novembre a les 20:00 al Mercat del Clot. Per segon any el Mercat Clot obre les seves portes per oferir un tastet especial. La música de Tarots i Jack Rock (producció Hangar 05) i The Rayberis, la Paradeta de descomptes, sortejos de regals oferts pels comerciants de l’Eix Clot i.... volem batre un rècord per l’ELA (Fundació Miquel Valls)!!!! Els tíquets pots comprar-los a partir de l'1 de novembre al Mercat del Clot.

Quina Festa Major ens espera!!!

Els nostres socis

Unir Tours
Wings Barcelona
Òptica Tutusaus
Dommia
Chisholm School
INMOAS-SER
Naranjito
Carregant...
x
X