Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot de Festa Major 2015!!!

27 d'octubre de 2015

La Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa se celebra aquest any del 6 al 22 de novembre i el refestot serà fins al 28 de novembre.

L'Eix ​​Clot ha preparat 4 activitats diferents per als veïns i veïnes del barri:

La Passarel·la de Moda al carrer: 6 de novembre a les 20:30 a l'Avinguda Meridiana entre els carrers de la Corunya i Aragó podran veure la moda actual i propera de les botigues roba, complements i perruqueries de l'Eix Clot. Andrés Castillo Joieria Rellotgeria, Joieria Tecu, Kiley Joiers, Rellotgeria Lara, Albert Torres Artesanies, Anna Pavia Pelusalón, Perruqueria Francis, Beauty & Care, Vanessa Hidalgo Estilistes, Arxé, By Me, La Calaixera del Clot, Mertxesites, Flis Flas, Armand Òptics , Òptiques Tutusaus, Paloma 1a Infància i Paper Groc. Col·laboren maquillant a les models Mòn Estètic i Bell Cap, pentinant-les Perruqueria Nujor, decorant la passarel·la Jardinet del Clot i oferint piscolabis Pastisseria La Palma.

Matí d'Animació Infantil: 7 de novembre a partir de les 11:00 al carrer Rogent alçada Bassols hi haurà un pintacares per posar divertits als nens i nenes. A les 12 la Cia. Lacontrapunt ens farà ballar, cantar i passar-ho bé a tots. Els nostres socis (Granier, Big Ben, Pastisseria Gual, Pannus i Tutti Frutti) oferiran als més petits un regal dolç. També hi hauran 4 sortejos de vals de compra.

Tarda de Música: 12 de novembre a les 18:00 al carrer Rogent alçada Bassols Hangar 05 Produccions Artístiques SL oferirà els concerts de Queenuendo, Apto Para Consumo i Ja hi som que ens farà passar una tarda de Festa Major plena de música gaudint de grups del barri del Clot-Camp de l'Arpa. Es faran 4 sortejos de vals de compra per bescanviar a qualsevol comerç de l'Eix Clot.

Nit de Tapes: 28 de novembre a les 19:00 al Mercat del Clot. Per tercer any consecutiu, el Mercat Clot obre les seves portes per oferir un tast especial. La música de Sonia Gray, El Pensamiento de Newton i els DJ The Neighbours amenaran la tarda-nit. Aquest any el Mercat del Clot vol celebrar el seu 20è aniversari de la remodelació amb un sorteig de 1000 € en vals de compra. No triguis molt en comprar tu tiquet !!! Els tiquets pots comprar-los a al Mercat del Clot.

Què Festa Major ens espera !!!

Més informació a www.eixclot.cat i facebook/eixclot, o a www.mercatdelclot.net i facebook/mercatdelclot

Els nostres socis

La Margui
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Hotel Catalonia Albeniz
Sonisord
Autòctons
Naranjito
Melosa
Carregant...
x
X