Eix Clot

Eix Clot

L'Eix Clot estrena pàgina web

24 d'octubre de 2016

Aquest mes d'octubre hem posat en marxa la nostra nova web, una innovadora eina d'informació, promoció i comunicació per als clients i comerços del nostre Eix.

Desenvolupada per Dommia Design Studio, hem apostat per un model nou de web, fent un pas endavant en el plantejament habitual d'aquest tipus de portals, presentant una pàgina de disseny molt modern, més visual i, sobretot, molt intuïtiva i fàcil de visitar, que afavoreix l'atenció i navegació dels que accedeixen.

Amb un ràpid cop d'ull, el visitant pot veure tot el que aquest lloc web ofereix, i amb no més d'un clic, accedir a qualsevol de les seccions que hem creat. En la secció "Directori de Botigues" en el que s'inclou el directori d'establiments adherits a l'Eix Clot, però en el cas d’eixclot.cat, amb geocalització i rutes a peu fins a cada establiment des de la ubicació on està l'usuari. Altra innovació és el mòdul de "Promocions i descomptes", on els comerços associats publiquen les seves ofertes i on els clients troben un amplíssim ventall de propostes i un espai de referència on trobar les millors avantatges per a les seves compres.

El nou web incorpora, també, una secció multimèdia en la que es recullen de forma puntual les imatges i videos de les activitats que organitza l'Eix Clot, fent protagonistes de les diferents propostes a comerciants, veïns i visitants.

Tot plegat es completa amb les seccions, "Qui som", amb informació sobre la nostra entitat i objectius; "Què fem" on es detalla tota la informació de les campanyes i/o activitats - solidàries, culturals, socials i comercials - que organitzem durant tot l'any, per tal de fomentar el comerç de barri; "Notícies”, on el visitant troba l'actualitat de l'Eix; i "Activitats", amb el detall concret i informació pràctica sobre les diferents activitats convocades o participades per la nostra entitat.

eixclot.cat és una web responsiva que pot consultar-se i visualitzar-se de forma indiferent i òptima des d'un ordinador, tablet o smartphone. D'aquesta manera el visitant pot accedir sempre que vulgui i des de la plataforma que desitgi, garantint la mateixa experiència de navegació, en tots els casos.

Us convidem a entrar i visitar eixclot.cat. Us sorprendreu de la quantitat d'informació que trobareu i dels molts avantatges que té formar part com a establiment o com a client del nostre eix.

Us esperem a tots! Sou benvinguts!!

Més Informació

Els nostres socis

A ruta gallega
Espai Feilen Meishûkan
MR. USBY
Farmàcia Egea - Thomas
Birra 08
Siente
El Jardinet del Clot
Carregant...
x
X