Eix Clot

Eix Clot

L’esport a l’espai públic. Què es pot fer?

22 de maig de 2020

Pràctiques esportives

  • Esportistes no professionals: Poden sortir a fer esport les persones adultes i els/les menors d’edat de més de 14 anys, dins del municipi de residència i respectant les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 hores, individualment i només una vegada al dia, tot i que es recomana limitar les sortides el màxim possible.
  • Esportistes EAN, EAR i professionals: Els esportistes EAN (Esportistes d’Alt Nivell), EAR (Esportistes d’Alt Rendiment) i professionals poden sortir a fer esport de 6 a 23 hores, el temps que necessitin, dins de la província de residència i poden accedir lliurement a espais naturals. Poden fer esport de manera individual o amb el seu entrenador.
  • Esportistes federats: Poden sortir a fer esport de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 hores, dues vegades al dia, individualment, dins de la província de residència i poden accedir lliurement a espais naturals.

Activitats aquàtiques i accés a platges

L’Ajuntament de Barcelona ha obert totes les platges de la ciutat però cal saber-ne l’ús. La principal novetat és que ara, a diferencia de la primera mesura, es permet també el passeig. No obstant, continua prohibit el bany recreatiu i les estades a la platja. A més , de 20 a 23 hores només es permetrà l’accés per a la pràctica d’activitats de surf i als esportistes nàutics federats, i amb la corresponent llicència, per un punt habilitat a la platja del Bogatell. Així, en horari nocturn romandran tancades. En qualsevol cas, durant tota la franja diürna en què estiguin obertes caldrà respectar les franges d’edat per a les sortides.

Pel que fa a la franja esportiva, hi pot accedir qualsevol ciutadà del terme municipal. No obstant, a la resta de franges, únicament poden anar-hi els que hi visquin en un radi d’un quilòmetre. Per últim, no s’hi pot accedir ni amb transport públic, ni amb vehicle privat, només a peu o amb bicicleta.

  • Esportistes no professionals: Els esportistes no professionals poden anar a les platges de 6 a 10 hores del matí, només per córrer, caminar o bé a fer-hi esports aquàtics, i sempre de manera individual.
  • Esportistes EAN, EAR, professionals i federats: Els esportistes EAN, EAR, professionals i federats poden anar a les platges a fer esport de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 hores, sempre de manera individual. En apuesta ocasió, les platges es tancaran a les 20 hores excepte per a la pràctica de surf i esportistes nàutics federats, i amb la corresponent llicència, que podran accedir per un punt habilitat a la platja del Bogatell.

Menors de 14 anys i majors de 70 anys

Pel que fa als menors de 14 anys i majors de 70 anys, s’han habilitat diferents horaris. De 10 a 12 hores, i de 19 a 20 hores per majors de 70 anys. En canvi, pels més menuts, l’horari establert és de 12 a 19 hores per a nens i nenes acompanyats d’adults (un infant, un adult).

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Birra 08
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
En Clave de Soul
Armand Òptics
Mercat del Clot
Hotel Catalonia Albeniz
Naranjito
Carregant...
x
X